Rămâi conectat

Curier Județean

EDU.RO publică astăzi a doua etapă de repartizare computerizată în licee

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

EDU.RO publică joi, 24 iulie a doua etapă de repartizare computerizată a elevilor la liceele de stat, conform calendarului publicat de Ministerul Educației Naționale. Absolvenții clasei a VIII-a care au rămas nerepartizați în prima etapă și cei care nu au participat deloc la repartizare pot ocupa locurile rămase libere după prima etapă. În județul Alba, 14 absolvenți au ”rămas” fără liceu.

Conform calendarului Ministerului Educației, candidații repartizați vor putea depune dosarele de înscriere la licee în perioada 24-25 iulie. În 25 iulie, liceele vor transmite situația locurilor rămase libere în urma înscrierii candidaților admiși în cele doua etape, iar în perioada 28-31 iulie vor fi rezolvate, de către comisia județeana de admitere, situațiile speciale, respectiv cele privind candidații care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și cei care nu au participat la primele doua etape.

In etapa a treia de admitere in licee, repartizarea computerizata va avea loc în 4-5 septembrie, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară mai târziu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea