Ecouri după derby-ul Viitorul Sântimbru – Euro Şpring | Dan Comşa: „Pisoiu a adus plusul de care aveam nevoie”, Florin Berţa: „Arbitrajul şi-a făcut pe deplin datoria faţă de gazde”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Viitorul Santimbru - Euro Spring 74Stări diferite de spirit în cele două tabere, după derby-ul de la Galtiu, adjudecat de liderul Viitorul Sântimbru graţie dublei lui Pisoiu, fotbalist ce a provocat întâiul eşec din retur pentru Euro Şpring.

Dacă amfitrionii erau bucuroşi pentru pasul mare înainte în ceea ce priveşte conservarea şanselor de promovare, oaspeţii au pus înfrângerea pe seama arbitrajului, invocând faza din minutul 80, mai precis lovitura liberă, în opinia lor uşor acordată, executată impecabil de Pisoiu.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Citeşte şi: FOTO: Viitorul Sântimbru – Euro Şpring 2-1 (1-1), în derby-ul Ligii a IV-a | Dublă Pisoiu și echipa lui Comșa se menține lider!

*Dan Comşa: „Promovarea e încă departe”

Viitorul Sântimbru a învins a doua oară în acest sezon pe Euro Şpring şi îşi menţine avansul de 3 puncte faţă de urmăritoarele Şurianu Sebeş şi Mureşul Vinţu de Jos. „Am avut o partidă foarte grea, împotriva unei echipe foarte bune, care ne-a pus multe probleme. Promovarea este încă departe, dar am realizat un succes important, într-un derby al primelor două clasate, cucerind trei puncte care ne-au menţinut pe prima poziţie. Pisoiu, un fotbalist care a adus plusul de care aveam nevoie, a executat magistral lovitura liberă de la golul 2-1. Când lupţi şi te dăruieşti poţi pune probleme oricărui adversar, prin forţa grupului„, a declarat Dan Comşa, după a 4-a victorie consecutivă.

Viitorul Santimbru - Euro Spring 49*Florin Berţa: „De ce mi-a fost frică n-am scăpat, un egal era echitabil”

Florin Berţa, principalul oaspeţilor a acuzat maniera de arbitraj la finele derby-ului ce a adus îndepărtarea de prima poziţie. „Un rezultat de egalitate era mai echitabil, însă arbitrajul şi-a făcut pe deplin datoria faţă de gazde. De ce mi-a fost frică nu am scăpat, arbitrajul a avut un rol foarte important în acest meci. Pe lângă acea lovitură liberă de la golul al doilea au fsot numeroase decizii ce nu ne-au permis să ieşim din jumătatea noastră. Se pare că avem un complex faţă de Viitorul Sântimbru„, a menţionat Florin Berţa, echipa sa coborând pe locul a 4-lea în urma insuccesului, Euro putând să devină lider dacă învingea la Galtiu.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

gika kontra 19 aprilie 2016 at 15:03

toata stima ptr cum au luptat sântimbrenii dar…………n-au echipa de promovat.pe cei din spring ia invins vantul in urma acordarii de catre arbitru a unei lovituri libere in min.80.

barosan 19 aprilie 2016 at 18:29

ai tu grija de echipa ta de la 3 poduri :)) lasa tu santimbru

Comentariile sunt oprite