Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Ecouri după derby-ul Viitorul Sântimbru – Euro Şpring | Dan Comşa: „Pisoiu a adus plusul de care aveam nevoie”, Florin Berţa: „Arbitrajul şi-a făcut pe deplin datoria faţă de gazde”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Santimbru - Euro Spring 74Stări diferite de spirit în cele două tabere, după derby-ul de la Galtiu, adjudecat de liderul Viitorul Sântimbru graţie dublei lui Pisoiu, fotbalist ce a provocat întâiul eşec din retur pentru Euro Şpring.

Dacă amfitrionii erau bucuroşi pentru pasul mare înainte în ceea ce priveşte conservarea şanselor de promovare, oaspeţii au pus înfrângerea pe seama arbitrajului, invocând faza din minutul 80, mai precis lovitura liberă, în opinia lor uşor acordată, executată impecabil de Pisoiu.

Citeşte şi: FOTO: Viitorul Sântimbru – Euro Şpring 2-1 (1-1), în derby-ul Ligii a IV-a | Dublă Pisoiu și echipa lui Comșa se menține lider!

*Dan Comşa: „Promovarea e încă departe”

Viitorul Sântimbru a învins a doua oară în acest sezon pe Euro Şpring şi îşi menţine avansul de 3 puncte faţă de urmăritoarele Şurianu Sebeş şi Mureşul Vinţu de Jos. „Am avut o partidă foarte grea, împotriva unei echipe foarte bune, care ne-a pus multe probleme. Promovarea este încă departe, dar am realizat un succes important, într-un derby al primelor două clasate, cucerind trei puncte care ne-au menţinut pe prima poziţie. Pisoiu, un fotbalist care a adus plusul de care aveam nevoie, a executat magistral lovitura liberă de la golul 2-1. Când lupţi şi te dăruieşti poţi pune probleme oricărui adversar, prin forţa grupului„, a declarat Dan Comşa, după a 4-a victorie consecutivă.

Viitorul Santimbru - Euro Spring 49*Florin Berţa: „De ce mi-a fost frică n-am scăpat, un egal era echitabil”

Florin Berţa, principalul oaspeţilor a acuzat maniera de arbitraj la finele derby-ului ce a adus îndepărtarea de prima poziţie. „Un rezultat de egalitate era mai echitabil, însă arbitrajul şi-a făcut pe deplin datoria faţă de gazde. De ce mi-a fost frică nu am scăpat, arbitrajul a avut un rol foarte important în acest meci. Pe lângă acea lovitură liberă de la golul al doilea au fsot numeroase decizii ce nu ne-au permis să ieşim din jumătatea noastră. Se pare că avem un complex faţă de Viitorul Sântimbru„, a menţionat Florin Berţa, echipa sa coborând pe locul a 4-lea în urma insuccesului, Euro putând să devină lider dacă învingea la Galtiu.

[nggallery id=1954]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea