FOTO: Viitorul Sântimbru – Euro Şpring 2-1 (1-1), în derby-ul Ligii a IV-a | Dublă Pisoiu și echipa lui Comșa se menține lider!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Viitorul Santimbru - Euro Spring 46Viitorul Sântimbru şi Euro Şpring, primele două clasate în ierarhia Ligii a IV-a s-au înfruntat într-un derby pentru promovare, câștigat de ocupanta primei poziții, scor 2-1 (1-1) grație reușitelor semnate de Pisoiu (15, 80) – eroul meciului, după ce Dugulan (25) a restabilit egalitatea. Și astfel s-a confirmat iarăși proverbul „cine n-are bătrâni să-și cumpere”

*Pisoiu, letal pentru Euro!

Artizanul acestui succes important în economia luptei pentru promovare a fost veteranul Pisoiu, a cărui dublă a înclinat balanța, golul secund, din lovitură liberă fiind unul spectaculos și decisiv. La fel ca și în tur, Viitorul și-a adjudecat derby-ul primelor două clasate și realizează un succes ce-i întăresc șansele de promovare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Finalul a fost încins, iar în prelungiri, după un fault al lui E. Hălălae la Tegbo, jucătorii s-au îmbrâncit într-un meleu la centrul terenului.

După această fază, delegatul oaspeților Florin Ciucur a fost trimis la vestiare (min. 85).

Pisoiu (80) a realizat dubla cu o execuție de finețe dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, după un fault contestat de vizitatori

Lupta la vârf rămâne la fel cu Viitorul Sântimbru lider, cu un avans de trei puncte față de Mureșul Vințu și Șurianu Sebeș – ce au 49 de puncte și Euro Șpring care are 47 și a coborât pe locul 4.

În alte jocuri: Inter Ciugud – Mureșul Vințu de Jos 1-4 (0-1): D. Ursu (58)/ Preda (22, 75), I. Tătar (55), Dulap (70). Este primul gol primit de echipa lui Mănăilă în acest retur, N. Bănică fiind învins după 598 de minute!

Dalia Sport Daia Română – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 1-0 (0-0): Cătălina (68)

*Euro, în inferioritate la deschiderea scorului

Scorul a fost deschis de Pisoiu (14) – finalizare la colțul scurt după o eroare a unui fundaș advers. În acel moment, Euro avea numai 9 jucători de câmp, Armenenea primind îngrijiri medicale în afara terenului.

Egalitatea a fost restabilită de Dugulan (min. 25), reluare cu capul după centrarea lui Tegbo.

*Atmosferă de mare mecifăcută de galeria oaspeților

În jur de 200 de spectatori au asistat la acest meci derby, vizitatorii având alături o galerie numerosaă, formată din aproximativ 70 de persoane, înarmate cu tobe, trompete, steaguri și confetti.

Echipe: Viitorul: Ov. Barna – Breaz, Sularea, Ov. Crișan, Cr. Ivașcu, Biro, Goguța, E. Hălălae, Drăghiciu, B. Ștef, Pisoiu; rezerve Pascu – Jula, P. Borza, Dumbra, Prundar

Euro: Neacșa – M. Popa, Armenean, N. Popa, I. Costan, Corcoveanu (23, Mihaiu), Al. Nistor, Halmagy, Tegbo, Risti, Dugulan (40, I. Costea); rezerve Grădinar – Kucsinski, Oprișor, Pîntia.

Dan HENEGAR

4 Comentarii

sprinjeanul 19 aprilie 2016 at 15:09

euro spring a fost in inferioritate numerica tot meciul.viitorul 11 plus cei trei arhierei centralul si asistentii lui.se vede ca hulea a pus presiune pe arbitrii din jud.alba!

Timisoreana 19 aprilie 2016 at 21:18

Da sprinjene , ai dreptate , aia care is suspendati ca s-or luat de arbitri nu se lasa si tot pun presiune :)))) Te rade lumea :)))) Numa mno , neputinta trebuie mascata cumva … mai intr-o sticla de Timisoreana … mai cu niste jucatori pe fals … asa-i cand se ajunge ciobanu caporal :))))

sprinjeanul 20 aprilie 2016 at 13:20

as dori sa fi mai explicit.ce-i cu numa mno ce vrea sa fie?sticla de timisoreana,jucatori pe fals,cam ce vrei sa spui?inteleg ca pe mine ma faci cioban,merci,ii o meserie banoasa,dar cu matale care habar n-ai sa postezi o replica in lb.româna ce-i de facut,cum sa-ti zic si eu,ca cioban ar fi prea frumos ptr.dumneata!

Timisoreana 20 aprilie 2016 at 22:43

Gradinar si Pintia, cioban banos, asa tare s-or schimbat la fata din tur pana in retur? Ba chiar unu s-o reprofilat portar :)) Para-va bine ca n-am facut contestatie ca luati si 3-0 si amenda si suspendari! Hai du-te dumneata si vezi de miei!

Comentariile sunt oprite