Rămâi conectat

Ştirea zilei

Economistul albaiulian Marius Zinca este noul secretar general al Ministerului Finanțelor: Decizie a premierului Cîțu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Economistul Marius Zinca din Alba Iulia este noul secretar general al Ministerului Finanțelor Publice. Albaiulianul a fost numit temporar în funcție după ce anterior deținuse funcția de secretar general adjunct al acestui minister, tot temporar.

Ec. Marius Zinca (47 de ani) a absolvit Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, a urmat Universitatea de Drept din Oradea şi are un master în Marketing, Audit şi Expertiză Contabilă la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad. A ocupat funcția de director la Finanțele Publice, între ianuarie 2011 – iulie 2012, iar în următoarea jumătate de an a condus Biroul Vamal Alba, până în luna ianuare a următorului an.

În septembrie 2016 Marius Zinca a fost numit în funcția de subprefect al județului Alba, făcând echipă cu prefectul de atunci, jurista Mihaela Albu, reprezentantă a guvernului tehnocrat în teritoriu. El a fost ulterior înlocuit de Monica Popescu, propusă ca subprefect de către ALDE, în luna martie a anului 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Urs semnalat la Petrești, lângă Sebeș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Petrești, lângă Sebeș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Petrești, lângă Sebeș au fost avertizați noaptea, în jurul orei 24.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Sfaturi utile în cazul în care vă întâlniţi cu un urs pe un traseu turistic. În contextul tragediei în care o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea