Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ecografii mamare gratuite pentru depistarea cancerului la sân. Călin Potor: Avem 70 de solicitări. Se pot înscrie tot timpul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acțiunea demarată de PSD Alba prin care femeile vor beneficia de o ecografie mamară gratuită pentru depistarea cancerului la sân a fost îmbrățișată de aproximativ 70 de femei, în doar 7 zile.

Ecografie”Avem 70 de solicitări până la această oră. Vom face niște eforturi personale mai mari să rezolvăm și problema financiară. Am rezolvat clinica cu care o să lucrăm. Este Clinimed, cu ei am făcut înțelegerea. Faptul că dr. Lămureanu, șeful clinicii, a fost plecat din țară ne-a împiedicat să o rezolvăm un pic mai repede. În acest sfârșit de săptămână luăm legătura cu doamnele care ne-au sunat și vom face planificarea începând de marți – miercuri, săptămâna viitoare. O să căutăm ca unul din medicii din partid să fie prezent pentru a asigura îndrumarea”, a spus Călin Potor.

Acesta a arătat că nu există un termen limită pentru înscrieri.

Deputatul Ioan Dîrzu a spus că nu au fost înscrise doar femei din Alba Iulia ci și din Sebeș, Teiuș, Cugir, zona Munților Apuseni.

”Vom planifica 15-20 persoane în fiecare săptămână. Nu facem doar examenul respectiv. Vom încerca să ducem mai departe investigațiile si să dea Dumnezeu să fie cât mai puține cazuri”, a spus Ioan Dîrzu.

Majoritatea doamnelor înscrise au vârste cuprinse între 45 și 50 de ani.

Doamnele interesate pot primi informații suplimentare la sediul PSD Alba, pe strada Iuliu Maniu din Alba Iulia sau la numărul de telefon 0258810698.

Acțiunea este demarată cu sprijinul Organizației de femei și a deputaților Dîrzu și Potor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea