Rămâi conectat

Actualitate

Echipa PMP Alba votează anti-Ponta. Ar participa și la mitingurile ACL, dar nu au fost invitați

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement Negrut Gabriela Muntean03Membrii PMP Alba vor vota anti-Ponta, în turul secund al alegerilor prezidențiale, deși Clement Negruț s-a arătat dezamăgit de prestația lui Klaus Iohannis.

Președintele PMP Alba a spus că organizația pe care o conduce ar participa și la marșurile/ mitingurile organizate de ACL, pentru susținerea lui Klaus Iohannis, însă deocamdată nu au primit o invitație. Dacă vor fi chemați, vor participa la orice manifestare anti-Ponta, însă cu însemnele PMP-ului.

Deputatul s-a arătat dezamăgit de scorul obținut de Elena Udrea în Alba, însă este optimist că PMP are propriul electoral în județ, de aproximativ 7.000 de persoane.

Clement Negruț s-a arătat mulțumit de scorul obținut în comuna Meteș, 16,64 la sută. În Alba a luat doar 3,91 la sută.

Secretarul general al PMP, Gabriela Muntean își dorește dezvoltarea și consolidarea structurilor organizației județene.

”Am reușit să transmitem mesajul nostru electoratului. Rămânem un partid democratic, un partid de dreapta. Mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat și au susținut campania. A fost o munca serioasă și bine organizată. Vrem să demarăm acțiuni în care să dezvoltăm structurile. Am punctat ceea ce a fost bine și ce trebuie să facem în continuare. Vrem în viitor să conturăm organizațiile”, a spus Gabriela Muntean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea