Rămâi conectat

Sport

După Ovidiu Maier, naţionala de tineret va fi prezentă sâmbătă la Mănăstirea Dumbrava

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maier AJF AlbaReprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba continuă să producă bucurii şi surprize copiilor de la Centrul Social „Sf. Veronica” de la Mănăstirea Dumbrava. Dacă săptămâna trecută puştii au avut privilegiul să se antreneze alături de legendarul Ovidiu Maier, în această sâmbătă vor avea parte de alţi oaspeţi de seamă: jucătorii echipei naţionale de tineret, însoţiţi de antrenorul Cristian Dulca.

mâine copiii de la Centrul Social ”Sf Veronica” -Mănăstirea Dumbrava, vor avea surpriza plăcută să îi aibă prezenți la etapa cu numărul 5, din programul de responsabilitate socială ”FOTBAL pentru SUFLET, FAMILIE prin FOTBAL!”, pe jucătorii echipei naționale Romania tineretde tineret … mulțumim FRF, mulțumim Cristi Dulca, pentru acceptarea invitației și mai ales pentru prezența voastră, alături de noi ..”, a postat Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba pe o reţea de socializare.

În 30 mai, la Cluj-Napoca va fi punctul final al programului „FOTBAL pentru SUFLET, FAMILIE prin FOTBAL!” o acţiune spectaculoasă, ce va dura în jur de 5 ore, un eveniment caritabil ce include foşti jucători de la „U” Cluj, CFR Cluj şi echipa naţională a României, din perioada „Generaţiei de Aur”.

Sursa: AJF Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea