După o urmărire spectaculoasă, un tânăr de 18 ani din Ighiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis. Urmărirea s-a soldat cu avarierea autospecialei poliției

Marți, 3 iulie a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce desfăşurau activitati de patrulare,  supraveghere si control pe Bulevardul Transilvaniei, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, au efectuat semnal de oprire unui autoturism însă conducătorul auto nu a respectat semnalele polițistului rutier, continuându-si deplasarea.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului pe raza municipiului Alba Iulia până în localitatea Șard, efectuând în continuare semnale de oprire acustice și luminoase.

În localitatea Șard, conducătorul autoturismului, a intrat pe un drum neamenajat până la Stația de Epurare Șard, a coborât din autoturism, în rampă, fără să-l asigure, iar autoturismul în deplasarea sa, în direcția spate, a intrat în coliziune cu autospeciala poliţiei.

În autoturism se aflau 3 persoane, două dintre acestea au fugit, iar cea dea treia a fost identificată, fiind un bărbat de 32 de ani, din  comuna Calvini, județul Buzău.

Ulterior a fost identificat un minor de 17 ani, din comuna Ighiu, județul Alba,  pasager în autoturism.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 18 ani, din Ighiu, care a plecat de la fața locului.

Cu ocazia verificărilor poliţia a stabilit că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme, valoarea pagubelor fiind de 500 de lei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...