Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

După o noapte în libertate, Vanghelie a fost dus din nou în arest. Instanța supremă i-a dat mandat pentru 30 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a ajuns din nou, în această dimineață, în arestul Poliției capitalei după ce instanța Înaltei Curți de Casatie si Justitie a decis azi-noapte arestarea preventivă a edilului pentru 30 de zile.

22525marian-vanghelie-1Decizia nu este definitiva, dar este executorie, e putând fi contestată la un alt complet al instantei supreme

Vanghelie este acuzat de de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Ar fi primit mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Comisionul pe care l-ar fi luat Marian la majoritatea contractelorde achiziții  publice ar fi de 20 la sută din suma totală.

În fața ÎCCJ, Marian Vanghelie a declarat presei că are „un loc in celula pentru Ponta si Oprea”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea