Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După o experiență italiană, aiudeanul Raul Șteau a semnat cu Gaz Metan Mediaș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de fotbal de Liga 1 Gaz Metan Mediaș a anunțat transferul tânărului fotbalist aiudean Raul Șteau. Acesta și-a pus semnătura pe un contract valabil până în 2024. Raul Șteau vine după o experiență italiană. În vârstă de 20 de ani, Raul Șteau a fost legitimat în prima parte a acestui an la Monopoli Calcio (Serie C), unde a fost împrumutat pentru șase luni de către Sassuolo (Serie A).

La Sassuolo, junele din Aiud evoluase în campionatul Primavera. El s-a antrenat însă cu echipa din Serie A, alături, între alții, de Vlad Chiricheș, căpitanul tradițional al primei reprezentative a României.

În noiembrie 2020, cooptat în lotul echipei de seniori a celor de la Sassuolo, Raul Șteau a fost rezervă la partida Napoli – Sassuolo (0-2). În ianuarie 2019, fotbalistul din Alba a semnat un contract valabil două sezoane și jumătate cu Sassuolo, după ce s-a antrenat aproximativ 3 luni cu gruparea din Peninsulă, mutarea fiind intermediată de impresarul Cătălin Sărmășan. Aiudeanul Raul Şteau a plecat de la Viitorul Abrud, a ajuns la Viitorul Cluj-Napoca şi a mai fost legitimat la Centrul de Excelenţă “Tricolor 11” Deva, căutând în trecut diverse variante pentru a pleca în străinătate. La Gaz Metan Mediaș evoluează și un alt fotbalist din județul Alba, jidveianul Răzvan Trif. (L.V.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea