După dezamăgirea de la Bacău, din Divizia A1, Volei Alba Blaj caută reabilitarea în Champions League, la Sibiu, cu Developres SkyRes Rzeszow

Volei Alba Blaj a ratat examenul de la Bacău, din Divizia A1, pierzând după mai bine de 3 ani și 11 întâlniri în fața Științei, și traversează un moment dificil în campionatul intern, aflându-se la șase puncte de liderul CSM București, principala favorite la titlu. Echipa din “Mica Romă” este obligată să şteargă dezamăgirea şi să caute reabilitarea joi, în Champions League de la ora 18.00, în Sala “Transilvania” din Sibiu, în penultima rundă a Grupei A,  când va întâlni echipa poloneză Developres SkyRes Rzeszow. Trupa lui Darko Zakoc are o campanie europeană perfectă, cu patru victorii din tot atâtea meciuri și lider, cu 11 puncte. Pentru a obține o calificare istorică în play offs 6, reprezentanta României trebuie să câștige la orice scor, caz în care ultima confruntare, de la Zurich nu ar mai avea miză. Să precizăm că tragerea la sorți pentru disputele eliminatorii din playoffs 6 va avea loc vineri, 2 martie, iar jocurile sunt prevăzute în 20-22 martie – turul, respectiv 3-5 aprilie – returul.

Pe de altă parte însă, calificarea Blajului poate veni mai devreme, prin jocul rezultatelor, asta dacă Dinamo Moscova învinge la Istanbul pe Galatasay (în această seara, în Grupa D), sau în celălalt meci din grupa Blajului, ASPTT Mulhouse învinge Volero Zurich (miercuri, 21 februarie). Dincolo de aceste calcule, Blajul are datoria să arate atitudine, să depășească momentul critic și să învingă reprezentanta Poloniei, la ultima reprezentație internă europeană, după ce în deplasare, la debutul în noul an, a învins după o evoluție entuziasmantă, scor 3-0, provocându-i debutantei primul eșec european.

Dan HENEGAR

1 comentariu

jon 1964 20 februarie 2018 at 18:02

Ce a hotarat cl Blaj pentru a mai scoate bani la volei????????Toate firmele care au non stop,nu mai au voie sa serveasca alcool dupa ora 22,45 daca nu sponsorizeaza la volei.Stat in stat,”totul ptr. front totul ptr. Jiiji.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...