După ce „s-a ars” cu Guvernul, mama tripletelor, Ionela Danciu, a dat tonul protestelor la Aiud

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

După neplăcuta experienţă trăită cu membrii Cabinetului Boc, Ionela Danciu, mama tripletelor din Aiud, s-a raliat protestului declanşat în toată ţara iniţial din solidaritate cu dr. Raed Arafat, dar care s-a transformat apoi în miting antiguvernamental şi antiprezidenţial, pe fondul nemulţumirilor populaţiei USL, cerând alegeri anticipate şi demisia preşedintelui Traian Băsescu.
   După ce sâmbătă seara s-a trezit că protestează singură, duminică seara numărul manifestanţilor aiudeni care au înconjurat-o s-a ridicat la circa 100 de persoane, susţine Ionela Danciu, care citează surse ale Jandarmeriei Aiud. Protestatarii au scandat lozinici antiprezidenţiale şi antiguvernamentale, cerând demisia Guvernului şi, apoi, instalarea dr. Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii. Ea a precizat că a primit aprobare din partea Primăriei Aiud pentru organizarea unui marş de protest în fiecare zi lucrătoare din această săptămână, în intervalul orar 18.00 – 22.00, pe traseul Centru – Piaţa „Dr. Constantin Hagea” – cartier Micro – Spitalul Municipal – Centru. Ionela Danciu susţine că manifestanţii aiudeni sunt hotărâţi să-şi continue protestele atâta timp cât demonstraţiile antiguvernamentale şi antiprezidenţiale vor continua şi în Capitală.
Vă reamintim că Ionela Danciu a câştigat procesul împotriva statului român pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului pentru toate cele trei fetiţe ale sale, Luana, Alesia şi Andrada, nu doar pentru una. (R.G.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

florin 16 ianuarie 2012 at 20:48

Vad ca stimata doamna este multivalenta dezvoltata , urmeaza sa mai zboare catre Cosmos

adrian 16 ianuarie 2012 at 21:03

Nu mai dezinformati, domnule Ghergu. S-a batut cu guvernul Tariceanu. Ar fi frumos sa recunoasca acest lucru. Guvernul Boc a dat legea care rezolva problema multipletilor, dar nu cu caracter retroactiv bineinteles. E tot mai evident ca are intelegere cu liberalii. Fratele ei este membru PNL. Si la Alba Iulia tot liberalii erau marii protestatari.

Costel* 17 ianuarie 2012 at 8:35

Felicitari stimata doamna mergeti inainte … sunt convins ca actiunea dumneavoastr se va multiplica in toate localitatile judetului.

un aiudean suparat 17 ianuarie 2012 at 9:22

este o profitoare nesimtita.numa dupa profit umbla.

max von sidow 17 ianuarie 2012 at 15:35

nu stiam ca daca aiudenii sunt suparati sunt si prosti precum dvs.

lupta dumneaei pt drepturile civile este de apreciat !!
si, da, evident ca lupta s-a materializat in profit > care era destinat cresterii celor 3 copii pe care ii are !!

laura 17 ianuarie 2012 at 20:35

credeti-ma nu are nici un profit de la nimeni…..nu i-a dat nimeni nimic gratis…inclusiv drumurile si tot ce a cheltuit a fost din banii ei….iar aiudeanul acela suparat ar trebui sa ai fie rusine sa faca asemenea comentarii mai ales daca e din aiud…ar trebui sa fie mindru ca cineva face ceva in locul lui sau al fetei lui care poate avea gemeni sau tripleti??????????….niciodata in viata nu se stie—-

mircea 17 ianuarie 2012 at 12:27

in sfirsit cineva face ceva si are initiativa .felicitari.multa sanatate va doresc!

laura 17 ianuarie 2012 at 20:29

Ionela Dnaciu a facut tot ce a puput pt. multa lume….ar trebui sa o sustinem si fratelel ei nu e membru PNL…..oricum felicitari doamnei

crisan 17 ianuarie 2012 at 21:51

Multi parinti fac tot ce pot pentru copiii lor dar nu cer sa se declare zi nationala ziua propriului copil. Toti copiii sunt sarbatoriti de 1 Iunie. Nu, nu a facut singura nimic.

Comentariile sunt oprite