Rămâi conectat

Politică Administrație

După ce a părăsit PNL Alba, avocatul Ladislau Koble a devenit noul preşedinte al conservatorilor din Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În urmă cu o săptămână, cei aproape 100 de membri ai Partidului Conservator, filiala Aiud, şi-au ales conducerea, respectiv preşedintele şi biroul executiv, în cadrul conferinţei organizate special în acest scop.

Chiar dacă, la nivel judeţean şi mai ales în ultimele luni, partidul şi-a mărit numărul de membri, alegerile de la Aiud au fost organizate abia după ce s-au stabilit priorităţile şi direcţiile de acţiune. Mai exact, conform declaraţiilor preşedintelui filialei Alba a PC, Nicolae Daniel Nariţa, organizaţia judeţeană nu are ca obiectiv doar atragerea de noi membri, ci o apropiere cât mai firească de nevoile comunităţilor locale, pe care trebuie s-o realizeze filialele municipale, orăşeneşti şi comunale. Asta, în viziunea preşedintelui Nariţa, înseamnă multă muncă de teren, cunoaşterea problemelor şi identificarea celor mai bune soluţii pentru rezolvarea acestora. „Concret, noi nu ne dorim ca Partidul Conservator să devină o alternativă pentru electoratul dezamăgit, ci ne dorim ca el să reprezinte o soluţie reală la problemele sociale şi economice cu care se confruntă populaţia”, a subliniat Nicolae Daniel Nariţa.
În urma alegerilor desfăşurate la Aiud, noul preşedinte al organizaţiei locale a Partidului Conservator este Ladislau Koble, de profesie avocat şi un liberal cu vechime, care, anul trecut la alegerile locale, a candidat pentru o funcţie de consilier judeţean, făcând totodată parte şi din Biroul Permanent Teritorial Alba al PNL. Preşedintele proaspăt ales al conservatorilor din Aiud va lucra pentru îndeplinirea obiectivelor partidului împreună cu Biroul Executiv, din care fac parte Ioan Dărămuş (vicepreşedinte), Ioan Hajdu (vicepreşedinte), Marinel Crişan (vicepreşedinte), Vasile Secelean (secretar general), Viorica Bălţat (secretar executiv), Cristina Valeria Ursu (preşedintele organizaţiei de femei), Andreea Szakacs (preşedintele organizaţiei de tineret) şi membrii Tarfin Moga, Vasile Tiutiu, Maria Filip, Luca Sima, Ionela Hopîrtean, Lucian Oltean şi Daniel Salcă. De precizat faptul că Vasile Secelean, ales în funcţia de secretar general, este, la rândul său, fost membru al organizaţiei locale a PRM.
La conferinţa organizată de conservatori la Aiud, au participat şi reprezentanţi ai filialelor din comunele Livezile, Ponor şi Rîmeţ. Tuturor, preşedintele PC Alba, Nicolae Daniel Nariţa, le-a urat succes în munca pe care o vor depune, în primul rând pentru promovarea valorilor şi principiilor partidului. „Organizaţia noastră de la Aiud trebuie să îşi câştige poziţia de lider între filialele din zonă”, a mai declarat Daniel Nicolae Nariţa. (Aiudinfo.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea