Ziarul Unirea

Dumnezeu dă, Consiliul Județean Alba bagă în traistă

Dezbaterea privind banii (prea) mulți acordați de autorități cultelor religioase revine pe tapet ori de câte ori apare o listă de solicitări pe care aleșii noștri ”se calcă în picioare” ca s-o aprobe. La fiecare început de an apar liste lungi de cereri de sprijin fie pentru biserici, fie pentru case parohiale, dar de fiecare dată observăm că se cere foarte puțin, sau aproape deloc, pentru mulțimea de așezăminte sociale păstorite de aceiași slujitori ai Domnului.

ELIT

Citind cu atenție listele cu sutele de parohii din Alba care au cerut bani anul trecut sau anul acesta, putem să tragem o concluzie tristă: solicitările pentru probleme cu adevărat ”sociale” sunt aproape inexistente! Dovada: în 2012 doar două parohoii au cerut bani pentru ”izolație și construcție casă de copii” și ”amenajat spațiu educativ la casa parohială”, iar în 2013 o singură parohie are nevoie de bani pentru ”hidroizolație casă de copii”.

În rest pentru mobilier, iconostase, clopote de aramă, picturi, termopane și chiar construcții de biserici sau case parohiale, cereri ”cât dă Domnul”… Consiliu Județean Alba, că doar nu dă de la el! Să fie primit!

Astfel, în anul 2012 nu mai puțin de 72 de parohii, de la toate cultele din județ, au primit bani de la Consiliul Județean Alba pentru casele parohiale. În total s-a alocat o sumă de 394.000 de lei (3,9 miliarde de lei vechi) pentru ”reparații curente” la case parohiale care au avut nevoie de geamuri și uși termopan, reabilitare sau montare de centrale termice etc. În anul 2013 suma a devenit mult mai mică, doar 144.500 de lei, dar și casele parohiale care au nevoie de reparații s-au înjumătățit, de această dată fiind doar 30 de solicitări (considerăm că este o coincidență faptul că banii sunt mult mai puțini într-un an neelectoral!).

Trebuie să precizăm faptul că ”donațiile” care, repet, sunt de fapt răspunsul la solicitări de ajutoare financiare venite din partea parohiilor din județ, nu se opresc aici. În anul 2012, pentru reparații, construcții, picturi, clopote, reabilitări etc. de biserici Consiliul Județean Alba a alocat peste 2,2 milioane de lei (22 de miliarde de lei vechi) iar în anul 2013 – 2,3 milioane de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Orașul Abrud SCAPĂ de restricții. Incidența de infectare a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori

Datorită scăderii incidenței cazurilor de coronavirus sub 1.5 la mie, orașul Abrud scapă de restricțiile impuse prevenirii răspândirii noului coronavirus,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Alba Iulia REVINE la SCENARIUL ROȘU. Incidența de infectare a ajuns la 3 cazuri/1000 de locuitori

Deși carantinarea Municipiului Alba Iulia a „dat roade” în ceea ce privește scăderea numărului de persoane infectate, orașul nostru a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Comuna Stremț în scenariul ROȘU, Ocna Mureș, Cetatea de Baltă și Sântimbru în scenariul GALBEN. Măsuri pentru următoarele 14 zile stabilite de CJSU Alba

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus menținerea în scenariul roșu a localității Stremț și în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

34 Comentarii

jjruhbnn 5 aprilie 2013 at 20:36

E UN PIC CAM MULT PENTRU CONSTRUCTIA, REPARAREA SAU DOTAREA BISERICILOR SI PREA PUTIN PENTRU ACTIVITATI DE ORDIN SOCIAL

Aurelian 5 aprilie 2013 at 20:39

Si aici trebuie sa functioneze DNA ca si la football, cu Unirea, sa duca in instanta pe acei care sunt atat de largi la punga, cu banii publici, la „solicitarile” Asociatiei Escrocilor in Sutana!
Sunt curios daca cineva vrea sa cerceteze, ce fac popii cu banii publici, ca mai nou „Marele Sef”, a Asociatiei Escrocilor in Sutana”, nu mai vrea sa deie socoteala cu cheltuirea banilor publici, dar da „prostimii”, procesiuni cu „Copia Icoanei facatoare de minuni”!

Aurelian 6 aprilie 2013 at 16:21

Nimic, nu-i nou sub soare! Ataca popa la buzunar si iti doreste moartea! Dovada, postarile belicoase a acestui membru al Asociatiei Escrocilor in Sutana, ce arunca cu dejectii, mai jos, postand comentarii, ce nu le suporta hartia, ci numai suportul magnetic, a acestui forum! Iisus, cand a contestat multe din „invatamintele” fariseilor, a fost chemat la dezbatere pajnica, dar cand in Joia mare, a distrus tarabele unde se revindeau miei pentru jerfa in Templu lui Solomon, a fost judecat si raztignit! Cu toate ca il marturisesc public pe Iasus, popii se inchina doar „Ochiului Dracului”!

Aurelian 6 aprilie 2013 at 21:20

M-am referit la” @BAI NENE…!!! ” !

Ortodox Suparat popii farisei si lenesi 6 aprilie 2013 at 0:37

BISERICA ORTODOXA A DEVENIT O AFACERE…O PESTERA DE TALHARI. NU MAI E CE A FOST ODATA…ORTODOXIA ESTE O AFACERE PE SPINAREA ROMANILOR. POPII NUMAI DUPA BANI UMBLA,SI NU MAI AU TIMP DE OAMENI.NU MAI VREAU SA MA NUMESC ORTODOX. E O RUSINE CU ASTFEL DE FARISEI…
UITATI-VA LA CE CASE SI MASINI AU POPII! CE FAC EI PT SOCIETATE? 13,000 DE POPII ISI IAU SALARII DE LA STAT .DE CE SA=I PLATIM NOI SA FACA FUNDU’ MARE?
MAI MULTE BISERICI CA SI SCOLI??? DE CE?
CLOPOTE DE MILIARDE ,PICTURI DE ZECI DE MII DE EURO ,CASE PAROHIALE PLATITE DIN BANII NOSTRI???
NIMENI NU VEDE NEDREPTATEA ASTA? SE IAU BANII PENSIONARILOR SI DIN ALOCATIILE COPIILOR SA PLATIM SALARIILE POPILOR SI CASELE LOR?? SPER CA OAMENII SA SE TREZEASCA ODATA SI SA ISI DEA SEAMA CA SUNTEM DUSI DE NAS DE NISTE PROFITORI SI FARISEI.

Ortodox Suparat popii farisei si lenesi 6 aprilie 2013 at 0:44

biserica ortodoxa este o afacere
popii nostrii au ajuns ca si fariseii de pe timpul Mantuitorului. sunt niste morminte varuite.
ochii le sunt numai dupa bani si femei ,nu fac nimik si asteapta sa le platim noi salarii si sa le facem case …13 000 sunt platiti de noi,din banii pensionarilor si ai copiilor sa faca fundu ca un butoi. de ce nu lucreaza si ei? vin sa ne boteze zic ei,dar de fapt scopul lor este sa adune bani. daca nu le dai se uita urat la tine. incercati sa vedeti.
rusine rusine rusine ,,,la lucru -nu la intins mana
mi-e rusine sa ma mai numesc ortodox . nu mai vreau sa aud numai despre bani in biserica si sa le platesc eu salariile

ALT Ortodox Suparat PE popii lenesi 6 aprilie 2013 at 0:54

GATA FRATI ROMANI!E EVIDENT CA POPII NE-AU PROSTIT MULTI ANI,SI POPORUL ROMAN A REGRESAT DIN CAUZA LOR! NU MAI FRECVENTEZ ACEASTA BISERICA . NU MA MAI LAS PROSTIT DE EI. E SIMPLU .ASTIA UMBLA NUMAI DUPA BANI .TOT VESTUL ARE O ALTA RELIGIE ,SI SUNT OK. NOI SUNTEM RETARDATI CA POPII NE-AU DUS IN RATACIRE. HAIDETI SA LUAM ATITUDINE!

BAI NENE...!!! 6 aprilie 2013 at 2:23

Tu in numele,cui vorbesti…cind spui frati romani?Tu nu poti,fii decit,un jeg…care vrea,sa bage zizanie intre noi,ADEVARATII ORTODOCSI….”Inapoia mea Satana”!…Ti-i cunoscuta fraza?…”nu mai frecventez”!?!?!?…..se vede clar,de la o posta,…ca nu esti,decit un diversionist pisat,..platit sa faca agitatie.Minca-var cancerul pe toti,aia care loviti,fara motive si argumente in ortodoxie. Bai boule,….ORTODOXIA,NU INSEAMNA…UN GRUP ANUME DE PREOTI,SAU SEFUL EI !!! ORTODOXIA ESTE O CREDINTA,CARE AU MARTURISIT-O DE-A LUNGUL TIMPULUI MII SI MII DE MARTIRI !Dar tu in micimea ta,..cum sa pricepi,..unele ca acestea ! Dupa tine,…este ca si cind,pui pe aceeasi balanta,..greii duhovnici ai neamului:CLEOPA ILIE,ARSENIE PAPACIOC,ARSENIE BOCA,ETC…sau vreun pustnic,sau calugar,din vre-un virf de munte,…cu preotii din lume.Si mai ceva,…NU JUDECA TU,PE ALTUL(are cine)si nu ridica piatra,sa lovesti,sa nu ramai,…cumva strimb,…sa maninci cu picioarele.Nu neg ca,..nu sint uscaturi..si lupi in piei de oaie in sinul bisericii,…dar ce-ar insemna,..sa-i pun pe toti in aceeasi oala.NU GENERALIZEZ,..CINTARESC IN PARTE,..DIFERIT DE LA CAZ LA CAZ….ASA CA,..mars!

dolfi 6 aprilie 2013 at 2:29

da tu de ce judeci, blasfemiezi, iti urasti aproapele, doresti rau altora… Asta ai invatat din ORTODOXIE??? faci ORTODOXIA de rusine… si martirii aia au murit degeaba pentru cei ca tine… Nu degeaba zicea amaratul ala de Tutea: „Am suferit 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi!”

BAI NENE...!!! 6 aprilie 2013 at 3:25

@dolfi(e nume,de caine?)Hop si tu!…Iar ai aparut? Dar tu,chiar te crezi,MANFALDA? La toata lumea,…dai lectii,dai replici,pui la punct,…oi fii,detinatorul adevarului si nu stiu eu???Ca sa-ti raspund,la intrebare…asa vreau,muschii mei!Mai ai si alte nelamuriri? Si nu-i treaba ta,ce fac eu bine? TU DE CE,MA JUDECI? TE-AM INTREBAT CEVA? TE BAGI SI TU IN SEAMA,CA UN FRAIER! Te f@te grija,de mine? Esti DABIJA? Si martirii,aia..apropo..au murit si ptr unul ca tine…”desteptuleeee”!.MAI PUNE MINA SI CITESTE INCULTULE,SA VEZI CE INSEAMNA BLASFEMIE ! UNDE AI VAZUT TU,…IN FRAZELE MELE BLASFEMIE? AI CITI COMENTARIUL PE ORIZONTALA? …”Amaritul de Tutea”…pe cine faci tu,amarit? Pe unul ca el? Pai ala in comparatie cu tine,este un munte!Si daca,…tot ai incercat,…sa insinuezi ceva,…si tu faci parte,din acest popor de idioti=IDIOTULEEE !Asa ca,nu te mai f@te grija de altul,…si vezi birna,din ochii tai,..sau esti miop ? Nu mai fii tu,…judecatorul suprem,sa-i cataloghezi pe toti,…!!!!Trage-te inapoi,in scorbura!!!!

alinuta cu ochii turcoaz 6 aprilie 2013 at 17:57

Esti retardat ca popa din sat! nu m-as mira sa fi chiar pus de un popa sa scrii, asa ca , ca si popa, intre voi si Crestinism e o cale lunga de batut…hai baga niste injuraturi ca le meritam; mai bine pupa moaste si nu mai infecta forumul;

BAI NENE!!! 6 aprilie 2013 at 22:38

@alinuta curvuta!…parca erai cu ochii rosii!simti lipsa,de ciocan?esti frustata,…penalo,sau ai lipsa de carne prin gura ta,…plina se slobozi? si apropo,…nu m-a pus nici un preot,sa postez,…asa ma delectez eu,razind de c@rve ca tine!!!ca daca ar fii dupa mine,…sa vezi ce te-as atinge,…dupa aia,ma pomenesti,toata viata ta,…sa vezi cum fugi la popa,sa-ti marturisesti,toate perversiunile,la care ai fost supusa,…c@rva mica,cu p@ta mare!!!ha,ha,ha

BAI NENE...!!! 6 aprilie 2013 at 3:41

RECTIFIC….PE DIAGONALA !

dolfi 6 aprilie 2013 at 14:49

nu ma obosesc sa-ti raspund… esti deja pierdut! te crezi mare credincios si nu esti decat un primitiv… ceea ce in scrierile sfinte de pe planeta asta se descrie simplu: „dobitoc”. Sau ceea ce descrie stiinta moderna, in domeniul instalatiilor sanitare – vidanja.
Hai, arata-ne un pic de smerenie si de credinta dreapta ca vad ca te pricepi de minune! Vezi maine sa te spovedesti ca-ti taie popa limba de nu si ti-o bate in cuie pe usa besericii!

BAI NENE!!! 6 aprilie 2013 at 22:41

@dolfi cine de circ!DOBITOC,E FIU LU TATO SI VIDANJA,…da-te drecu,de ateu imputit…!!!

popii ne duc in ratacire 6 aprilie 2013 at 2:46

bai nene , are dreptate dolfi asta… bravo dolfi.
ia auzi vocabular: mars! si deasemenea: daca vorbesti de rau preotii s-ar putea sa ramai fara picioare …asta te-a invatat popa la biserica ?vezi de ce zic eu ca ne prostesc popii? uite ce ne baga in cap? oare cand ne vom trezi frati romani? oamenii aia mari ca si parintele cleopa si ioan gura de aur se rascolesc in mormant acum… Popii au ajuns o adunatura de farisei ,de la o posta se vede banii si femeile din ochii lor. Dar totusi au si o maaaare viclenie… Mi-e rusine sa-i mai numesc parinte

BAI NENE...!!! 6 aprilie 2013 at 3:39

Bai,…cind esti prost,..nu strigi in gura mare,…cum faci tu!Ai citit textul pe orizontala,…prostane? Unde ai vazut,ca-m scris ca ramii,fara picioare? Esti miop? Si nu vorbii tu de oameni mari,….ca nu stii,cu ce se maninca,..alea. Stai jos,…ca te lovesti la nas! Parintele Cleopa…a fost monah. Iar SF.IOAN GURA DE AUR,….BOUSTENE,…SFINTULLLL(intelegi),…SFINTULLLL(a-ti scriu,de 2 opri)…a fost(este)…un sfint !Vezi cum confunzi marfa,cu ambalajul! Se spune SFINT,…prostane,….ptr ca nu esti deodata cu el.Astia care habar,…nu aveti cu se maninca astea,…mai bine mergeti la culcare!Faceti si voi DIVERSIUNE.Sinteti platiti gras,..sa loviti in ORTODOXIE? Sa nu aveti,soarta lui IUDA!!!

BAI NENE...!!! 6 aprilie 2013 at 3:42

Rectific…pe DIAGONALA !

pt bai nene apologetul 6 aprilie 2013 at 9:37

iata un exemplar de apologet al ortodoxiei. oare toti apologeti injura si-i face pe toti prosti si nestiutori??? Bai nene sau cum te-oi numi tu , marele stiutor iti dai aere ca deti adevarul absolut bai nene ,dar de fapt esti departe de adevar la fel ca multi alti ca si tine bai nene.
nu e nevoie sa iei tu apararea ortodoxiei , si sa-i injuri si sa blastemi pe altii ca ne faci de rusine.
lasa-i pe oameni sa se exprime ,si nu mai actiona ca si cum ai adevarul absolut in buzunarul tau.
APROPO ,CE RELIGIE AVEA ISUS? CE RELIGIE A ZIS EL SA AVEM? ITI SPUN EU NICI UNA. TOATE RELIGIILE S-AU FACUT PT. INTERESE. BAGA BINE LA CAP.ABSOLUT TOATE . SINGURA RELIGIE ADEVARATA ESTE : SA TRAIESTI DREPT ,FRUMOS, SA-L IUBESTI PE D-ZEU, APROAPELE , SA RESPECTI CELE 1O PORUNCI,SI SA FACI CEVA PT SOCIETATE. IN REST SUNT REGULI OMENESTI.
(EX : SA DAI BANI LA POPA PT BOTEZ, SA PLATIM 13,000 PREOTI ,SA LE FACEM NOI CASELE,ETC ETC)
STATUL NU AR MAI TREBUI SA FINANTEZE BISERICA,PT CA ATUNCI BISERICA E LA MANA STATULUI. POPII NOSTRII DE AIA NU MAU AU AUTORITATE , SUNT NISTE LEGUME ,SAU MORMINTE VARUITE ,PT CA S-AU MANJIT CU LUCRURILE LUMESTI. EU CAND INTRU IN BISERICA SIMT O RACEALA ,NU MAI E CUM A FOST ,SA TREMURI CAND INTRI IN BISERICA ,ACUM LA TOATE SLUJBELE POPII NE CER BANI,BANI BANI ,S-AU DAT PE POLITICA,VIN CU JEEP-URILE SA NE SPUNA DESPRE SMEENIE…SINCER ORTODOXIA NOASTRA SA CAM TERMINAT …MULTE BISERICI DIN TARA SUNT GOALE…PARCA LA MANASTIRI E TOTUSI MAI BINE,INCA ACOLO NU A AJUNS SPIRITUL ACESTA DE BANI SI PUTERE…

BAI NENE!!! 6 aprilie 2013 at 22:49

@”parca la manastiri”….nu esti,dupa parearea mea decit,un ateu convins,platit sa loveasca in ortodoxie!!!apropo,va dau bani multi,sa loviti in imaginea ortodoxiei,toti astia de aici,(dolfi,alinuta,aurelian,etc)?si nu-i treaba ta,cum ma comport eu,…baga la cap!asa cum tu,vii si zici,sa-i las pe altii sa se exprime,asa am eu dreptul,la libera exprimare,cum vreau si cind vreau!!!daca erai ortodox,aparai ortodoxia nu loveai,asa ca….scuteste-ma!!!cind intrii in biserica,simti o raceala?…pai,rece ai fost,tot timpul,fata de credinta in DUMNEZEU si nu ti-ai dat seama!!!la revedereeeeee!!!!!

Feneserul 6 aprilie 2013 at 12:46

Hei dl sau d-na admin de ce nu a aparut si comm-ul meu?Sau aici apar doar comentariile care spurca biserica si slujitorii ei?

Crasnicul 6 aprilie 2013 at 13:05

Si totusi biserica trebuie sa primeasca bani, mai ales Bisericuta de lemn de la Statia de salvare unde pastoereste unul dintre cei mai saraci preoti din tara domnul pr. prof. dr. Todoran care de cand a fost construita biserica nu a reusit sa agoniseasca contravalorea unui streag tricolor care dupa lege trebuie arborat si pe aceasta biserica. Este singura biserica din Alba Iulia care nu are steag. Poate da bunul Dumnezeu ca si pe aceasta biserica sa apara tricolorul pana la Sfintele Pasti.

Aurelian 6 aprilie 2013 at 16:24

Acest popa fonfait si balbait, a fost si Inspector de cult, sub obladuirea poponarului +Ionica, actualul Mitropolit de Cluj!

BAI NENE!!! 6 aprilie 2013 at 22:53

@BAI BOULE!!! POPONAR ESTI TU,…UN FOST SECURIST JEGOS,…UITI CINE AI FOST? Ti-au tot spus,multi de pe aici,…du-te drecu si lasa-ne,…aici nu-i cu p@lanul…!!!

BA OLIGOFRENULE..!@(BAI NENE...!!!) 7 aprilie 2013 at 11:46

Te deda-i sa mananci rahat ca si porcul! In 1990 prin vara, la numai cateva luni, cand +Ionica, a uzurpat pe binefacatorul lui Episcopul +Emilian, zicand ca +Emilia ii colonel de securitate”, nevasta unui diacon , secretar episcopal de a lui +Ionica, a venit cu o „falca in cer si una in pamant”, la Episcopie, si la facut pe +Ionica, cu „ou si cu otet”, zbierand, ca ea „nu vrea sa-si imparta barbatul cu episcopul”!

BAI NENE!!! 7 aprilie 2013 at 19:15

@TU SA FACI OLIGOFREN,PE FIUL LUI TATO,…BINE PISATULE,…DA-TE DRECU,…TE BAGI,CA UN BOU IN SEAMA,…TE-AM INTREBAT CEVA,…STAI JOS,…BESINAAAAA!!!!

alinuta cu ochii turcoaz 6 aprilie 2013 at 18:01

Poate doneaza ceva @BAI NENE sa-si mai spele din pacate;

BAI NENE!!! 6 aprilie 2013 at 22:54

As dona,..sincer…tie,sa-ti las niste slobozi,…pe boticul ala mic,al tau care inghite multa,…P@la !!!

lepedeu' 7 aprilie 2013 at 0:10

AL DRACULUI SA FII CU POPII TAI CU TOT!! NU LE MAI DATI BANI, VEDE-I-AS LA CERSIT PE TOTI PE TREPTELE BISERICILOR!!
CREDINTA E IN FIECARE DIN NOI, NU IN BISERICILE (ENERVANT DE MULTE SI ENERVANT DE HAPORE PE DOTARI DIN BANII PROSTILOR), SAU IN GURILE POPILOR (PARCA MAI MULTE SI ASTEA SI TOT MAI NESATULE)! SI CHESTIA ASTA O SPUNE INSASI BIBLIA!!

Feneserul 7 aprilie 2013 at 1:03

vad ca forumul a devenit doar o mahala.Admine sper ca iti place.Comentariul meu l-ai suspendat dar lasi injuriile aici.Sunteti „tari” cu totii.Incepand cu adminul si terminand cu oricare dintre voi.Ati putea pune mana pe BIBLIE sa cititi ce scrie acolo decat sa va injurati aici.

BA OLIGOFRENULE..!@(BAI NENE...!!!) 7 aprilie 2013 at 12:53

Citeste, din „Facerea, cap38 alin. 1-10”, referitor la Onan, si poti compara Biblia cu Playboy, sau cu Camasutra! Ce o sa spui, ca la Yahve, nu i-a placut, ca Onan, nu a vrut sa-i faca urmasi cumnatei sale, si nu a fost pe placul lui Dumnezeu, ca nu a lasat samanta in cumnata-sa, iar aruncand samanta pe pamant, a fost omarat de Dumnezeu! Cam „curioase”, apucaturi ale Atotputernicul, nu-i asa!
Daca tu te-ai prostit, traieste-ti viata fericit, ca cum zice Iisus in „fericiri, „ferice de cel lipsit cu duhul, ca a lui va fii imparatia cerurilor”, si nu mai incerca sa prostesti pe altii. Abtinerea ta va fii un act de patriotism, intrucat mai mult ca oricand, Romania are acum nevoie de oameni lucizi, si nu de habotnici indobitociti!

BAI NENE!!! 7 aprilie 2013 at 19:27

@STAI JOS,..DA-TE DRECU,…SAU FUGI IN TUFE,…SLOBOZULE,…ESTI VARZA,LA CAPITOLUL RELIGIE!!! HOP SI TU,…LIMBRICULE,TE-AI TREZIT VORBIND,…CA BOUL IN PIATA. APROPO,…BOUSTENE,…UNDE AI VAZUT TU FERICIRI PERSONALE,PROSTANE?…MA REFER,…TE CITEZ BOULE,…”ferice de cel lipsit cu duhul,ca a lui va fii imparatia cerurilor”…POATE IN VREO CARTE,…DE-A TA,..UN DOBITOC ATEU!!! IN BIBLIE SCRIE,…”fericiti cei saraci cu duhul,etc…” DECI BOULE,SE VORBESTE LA PLURAL,IN PRIMUL RIND,…SI 2,ACEA FERICIRE,ARE CU TOTUL ALTA SEMNIFICATIE. INSA TU,CUM ESTI UN BOU ATEU,..DE UNDE SA STII. DU-TE IN CONTINUARE,…LA VALAU SI RUMEGA IN CONTINUARE,….BESINAAAAA!! TE-AI TREZIT TU,…UN SPALAT PE CREIER,…SI PE COADA TA DE BOU,..SA CRITICI,SA VORBESTI,..!

@ BAI NENE!!! 8 aprilie 2013 at 8:59

Si totusi cand va apare drapelul tricolor pe biserica preaevlaviosului Todoran? Asteptam parerea IPS Irineu.

dolfi 8 aprilie 2013 at 9:34

Administrator draga… cred ca a sosit momentul ca cineva sa-si primeasca Ban-ul definitiv!

Comentariile sunt oprite