Rămâi conectat

Ştirea zilei

DUMINICĂ| ”Tropote și cai putere în Țara Vinului”: Concurs de tracțiune cabalină, expoziție de produse tradiționale și muzică, în poligonul jandarmeriei, din Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 9 octombrie 2022, revine unul dintre cele mai îndrăgite evenimente ale albaiulienilor și nu numai: ”Tropote și cai putere în Țara Vinului”, concurs de tracțiune cabalină, expoziție de produse tradiționale și muzică, în poligonul jandarmeriei, din Micești.

Partidul Național Liberal, filiala Alba Iulia, organizează duminică, 9 octombrie, începând cu ora 12.00, evenimentul devenit deja tradiție, „Tropote în Țara Vinului”, ce va avea loc în Poligonul Jandarmeriei din Micești.

”Tropote în Țara Vinului rămâne unul dintre evenimente care a adus, de fiecare dată, la un loc, relaxarea și distracția, totul în preajma câtorva dintre cele mai prezente simboluri din această zonă, mândria din curțile multor gospodari de-ai locului, caii și vinul. Și în acest an, într-un spectacol combinat… al cailor putere pe care PNL Alba Iulia îl regizează și-l pune în scenă la Micești.

Duminica aceasta, de la ora 12.00, pasionații de stil, forță și viteză, dar și iubitorii de muzică populară și mâncare tradițională, sunt așteptați în Poligonul Jandarmeriei. O atmosferă de excepție, pregătită în detaliu, premii, concursuri, secvențe demonstrative de călărie, show moto și alte surprize, toate vor garanta momente de petrecere și voie bună, autentică, românească”, precizează reprezentanții PNL Alba în comunicat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea