Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Duminică, protest la Alba Iulia împotriva proiectului minier de la Roşia Montană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii anunță pe Facebook un mare miting programat pentru duminică, 1 septembrie. Participanții se vor întâlni la ora 17.00, în fața Cinematografului ”Dacia” și vor mărșălui pe Bulevardul Transilvaniei.

PROTEST NON-VIOLENT. Cetățenii își rezervă dreptul de a se apăra în fața abuzurilor de orice fel. Județul ALBA NU GUSTĂ CIANURA! Solidaritatea județeană împotriva proiectului criminal al RMGC crește de la o oră la alta! De aceea vom protesta și în Alba-Iulia împotriva legii emise de guvern! Guvernul și RMGC ne-au declarat RĂZBOI!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

TREBUIE SA NE APĂRĂM APUSENII! 1 septembrie 2013 este Zi de luptă împotriva cianurii și fracturării! Facem un apel către cei care vor ieși duminică în stradă, indiferent pentru care dintre cele două cauze: nu uitați că România se află acum sub asediu! Roșia Montană și Bârladul reprezintă stâlpii de rezistență! Să ne facem ambele mesaje auzite, din București la Bârlad, din Cluj la Timișoara, Brașov, Alba Iulia, Tg. Mureș, Iași, Constanța, Galați, Bruxelles sau Viena! SOLIDARITATE!!!”, anunță organizatorii care cer imperativ ca cei care ți-au anunțat prezența să se țină de cuvânt.

Până vineri dimineața au promis că vor participa la miting 310 persoane.

FOTO: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Alba Iulia, cu permisul de conducere suspendat, prins de polițiști conducând pe DN1: Este cercetat de oamenii legii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat din Alba Iulia, cu permisul de conducere suspendat, prins de polițiști conducând pe DN1: Este cercetat de oamenii legii Un bărbat din Alba Iulia de 45 de ani, a fost prins de polițiști conducând pe DN1 având permisul suspendat. Citește și: Sute de persoane și mașini verificate marți și miercuri, de polițiștii și jandarmii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea