Rămâi conectat

Sport

Duminică, meciul anului în „Mica Romă”: Volei Alba Blaj – Tomis Constanţa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 21 octombrie, cu începere de la ora 11.00, în sala „Timotei Cipariu” din Blaj se va disputa meciul (transmis în direct pe DigiSport) contând pentru etapa a 3-a a Diviziei A1 la volei feminin între Volei Alba Blaj şi campioana României, Tomis Constanţa.

Acest regal sportiv reprezintă partida  anului pentru „Mica Romă”, deţinătoarea titlului urmând să stea câteva zile la Blaj, într-un mini-cantonament (18-22 octombrie) înaintea plecării pentru jocul extern din Liga Campionilor.

Înfiinţată în anul 2004, CSV Tomis Constanţa a reuşit în scurta sa existenţă să adune deja două titluri de campioană (ediţia 2010-2011 şi ediţia 2011-2012) şi să câştige o Cupă a României (2011). Atât eventul, realizat în anul 2011 cât şi titlul recent sunt realizările cuplului de antrenori Darko Zakoc şi Constantin Alexe.

De  Darko Zakoc se leagă si ultima participare a reprezentativei Romaniei la Campionatul European de Volei din 2011 din Italia si Serbia unde a stat ca antrenor principal pe banca tehnică a naţionalei noastre. Imaginea echipei de pe malul Mării nu ar fi completă fără a aminti lotul valoros cu care a început acest sezon şi cu care va ataca ediţia din acest an a Ligii Campionilor, efectiv din care fac parte doar trei românce componente ale naţionalei României: Jasna Majstorovic, Joselyna Rodrigues, Tasha Holness, Natasa Sevarika, Mariana Vujovic (libero), Genesis Francesco, Meagan Ganzer, Dominique Lamb, Diana Neaga – Calotă,      Caudia Gavrilescu şi Cristina Cazacu.

Volei Alba Blaj a debutat foarte bine în Divizia A1 cu două victorii frumoase, 3-1 pe teren propriu cu Universitatea Craiova şi 3-0 în deplasare cu CSM Sibiu.

Primim la Blaj campioana României, o echipă foarte puternică pe care o respectăm, dar de care nu trebuie să ne temem! Deşi va fi un meci foarte dificil, încercăm să dăm o replică cât se poate de bună unui adversar extrem de valoros. Este un moment de sărbătoare pentru localitatea noastră şi sper să-l onorăm cum se cuvine”, a precizat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Club Alba Blaj.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea