Rămâi conectat

Sport

Duminică, la Ciugud, Memorialul “Dragoș Damian”, turneu pentru regretatul căpitan al Interului Ciugud  

Dan HENEGAR

Publicat

în

Patru echipe vor fi prezente, duminică, 5 iunie, la a 7-a ediție a Memorialului “Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ce se va desfășura la prânz, la Ciugud în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud.

Cei apropiați lui Dragoș, plecat la Îngeri în urmă cu 8 ani, se vor întâlni pentru a-l omagia pe fotbalistul dispărut prematur dintre noi. În 2022 vor fi prezente Inter Ciugud, în componența căreia se vor afla și frații Rareș și Răzvan Damian, o formație din Cluj-Napoca (cu Simion “Nuțu” Bran și Nelu Bran), “Prietenii lui Dragoș” (unde vor juca printre alții D. Lupșan, Circov, M. Cristea, Samoilă sau Vozar) și Limbenii Limba.

Pe 22 mai 2014, întreaga suflare fotbalistică a Albei era cutremurată la aflarea veștii că Dragoș Damian, căpitanul Interului Ciugud, a decedat, într-un tragic accident de circulație, care a avut loc în Franța. Memoria tânărului fotbalist plecat dintre noi la doar 22 de ani este cinstită mereu, prin diverse activități fotbalistice, sport pe care l-a iubit până la ultima clipă. Astfel, pe lângă Campionatul Speranțelor „Dragoș Damian”, organizat de Asociația Județeană de Fotbal Alba, în fiecare an, în preajma datei fatidice, familia lui Dragoș, alături de Inter Ciugud (a doua familie a acestuia), păstrează vie amintirea sa prin organizarea Memorialului „Dragoș Damian”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea