Rămâi conectat

Curier Județean

DUMINICĂ: Concert de Crăciun “The Puzzles&Friends” , la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

afis the puzzles & friends (1)Duminică, 14 decembrie, albaiulienii, şi nu numai, sunt aşteptaţi la un concert de Crăciun “The Puzzles&Friends” live, la Alba Mall. Spectacolul, menit să le încălzească sufletul în preajma sărbătorilor de iarnă, va începe la ora 19.00.

Magia sărbătorilor de iarnă va cuprinde duminică centrul comercial Alba Mall. „Spiriduşii” de la trupa „The Puzzles” şi prietenii lor vor urca pe scenă şi vor încălzi atmosfera cu interpretări originale ale celor mai frumoase piese de Crăciun. De asemenea, au pregătit şi cover-uri din repertoriul românesc şi internaţional.

Trupa The Puzzles a fost înfiinţată în anul 2011 în Alba Iulia, în scopul declarat de a cânta exclusiv cover-uri, însă chimia formată între membrii trupei a dat naştere unor piese proprii ţi unui stil propriu, inimitabil şi usor de recunoscut.

 Iată care sunt membrii trupei:

the puzzlesRobert Gavrilaş – leaderul şi solistul vocal al trupei, cel mai bun entertainer, cel care îmbină toate genurile muzicale cu succes, liantul între personalităţile şi stilurile diverse ale celorlalţi membri ai trupei. Este o prezenţă constantă pe scena muzicală locală şi nu numai, participând de nenumarate ori ca artist solo sau ca invitat special/colaborator al evenimentelor importante.

 Ovidiu Pârjol – un pianist clasic de excepție, un profesor, un artist complet care întotdeauna își lasă propria amprentă în interpretarea fiecărei piese din orice stil muzical. Activează în prezent şi în Duo Aurae.

 Andrei Pârjol – bassistul trupei, omul pe care se poate baza fiecare membru al trupei, un instrumentist cu o interpretare exactă, al cărui repertoriu variază între muzica comercială şi muzica bună.

 Călin Paraschiv – un chitarist de o virtuozitate ieşită din comun şi dotat în acelaşi timp cu o sensibilitate muzicală pe măsură, profesor de chitară, fiind membrul trupelor de renume internaţional Necrovile şi Clitgore.

  Laur Făgădar – bateristul trupei, un adevărat metronom cu un extraordinar simț ritmic şi o sensibilitate muzicală aparte, cu o vastă experienţă muzicală pe scena naţională a muzicii rock. În prezent este şi membru al legendarului grup RIFF.

 Repertoriul

Trupa The PuZzLeS are un portofoliu foarte bogat, format atât din piese din repertoriul naţional şi internaţional, cât şi câteva piese din repertoriul propriu, din care una a fost deja înregistrată într-un studio profesional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea