Rămâi conectat

Cultură Educație

Dublă lansare la Cugir şi Alba Iulia a scriitorului Flaviu Predescu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent primit în Uniunea Scriitorilor din România, cugireanul Flaviu Predescu (31 de ani) va lansa în acest sfârşit de săptămână un curajos manifest al luptei pentru iubire şi libertate. Cartea „Chezăşie pentru libertate” (Editura Dacia XXI, 375 p.) va fi lansată la Cugir (vineri, 4 mai, ora 17.00 la Casa de cultură, prezintă prof.dr. Dorin N. Uritescu) şi în cadrul Târgului de Carte „Alba Transilvana” organizat de Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” în municipiul Alba Iulia, la Alba Mall, sâmbătă, 5 mai, ora 12.30, prezintă Felicia Colda.
Predescu se află la cea de-a şaptea apariţie editorială, autorul fiind în principal cunoscut pentru volumele sale de poezii. „Chezăşie pentru libertate” este o colecţie care cuprinde 85 de eseuri, scrise în perioada 2010-2012, prin care scriitorul face o incursiune în sufletul său, abordând într-un mod şocant, din punctul de vedere al unor critici literare, cele mai nediscutate probleme ale tinerilor dar şi ale mai puţin tinerilor din vremurile noastre. (A.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea