Rămâi conectat

Politică Administrație

DSP Alba și Primăria Sebeș evaluează percepția impactului activității industriale din zonă asupra cetățenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 11 ianuarie 2016 Direcția de Sănătate Publică Alba împreună cu Primăria Municipiului Sebeș vor aplica un chestionar de percepție a impactului activității industriale din zonă pe un eșantion de 2319 persoane cu vârste cuprinse între 20 și 54 ani.

Sebes01Chestionarul a fost elaborat de Institutul Național de Sănătate Publică București la solicitarea Primăriei Sebeș și pentru corectitudinea datelor solicităm cooperarea populației Municipiul Sebeș și a localităților aparținătoare, Petrești, Lancrăm și Răhău.

Potrivit primarului Alexandru Dăncilă, această acțiune se desfășoară cu sprijinul Spitalului Municipal Sebeș, al medicilor de familie din Municipiul Sebeș și al Serviciului  Public de Asistență Socială. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea