Rămâi conectat

Actualitate

DSP Alba a început controlul spitalelor din judeţ, pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Direcţia de Sănătate Publică Alba a început de astăzi controlul spitalelor din judeţ, după cum a anunţat Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, în cursul săptămânii trecute. Directorul DSP, Horea Timiş a spus că în perioada 10-15 decembrie, instituţia pe care o conduce va controla stocul de medicamente, materialele sanitare, asigurarea gărzilor pentru ca instituţiile spitaliceşti să funcţioneze în condiţii bune în perioada sărbătorilor de iarnă.

Rezultatele vor fi comunicate luni, 16 decembrie, iar pe baza acestora vor fi făcute planuri de măsuri, care vor fi prezentate în 19 decembrie, în videoconferinţă.

Ministrul Eugen Nicolăescu a precizat că, în perioada 16-18 decembrie, secretarii de stat Raed Arafat şi Adrian Pană, precum şi secretarul general, care vor coordona întreaga activitate de verificare a spitalelor, vor elabora planuri de măsuri pentru evaluarea capacităţii din perioada 24 decembrie 2013 – 6 ianuarie 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea