Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Drumul Național 67C, care duce spre Transalpina, blocat de doisprezece brazi doborâți de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumul Național 67C, care duce spre șoseaua Transalpina, a fost blocat câteva ore în județul Alba, după barajul de la Tău, de doisprezece brazi căzuți pe partea carosabilă, fiind doborâți de vântul puternic.

transalpina11Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), secția Alba, Liviu Hondola, a declarat că în jur de doisprezece brazi au fost doborâți duminică după-masa de vântul puternic și au căzut pe partea carosabilă, traficul fiind întrerupt de câteva ore.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Sunt oameni acolo care au tăiat brazii cu drujbele pentru a elibera drumul. Problema mare e că este un vânt puternic și ar putea să cadă și alții. Vom interveni cât va fi nevoie”, a declarat Liviu Hondola.

Lacul Tău se află la circa 20 de kilometri distanță de lacul Oașa.

Totodată, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a informat duminică într-un comunicat de presă că drumul județean 107, între Lacul Oașa și Domeniul Schiabil Șurianu este blocat din cauza căderilor abundente de zăpadă însoțite de viscol puternic. ISU a intervenit cu două utilaje de deszăpezire din cadrul Drumuri și Poduri Locale Alba.

”Momentan nu sunt persoane blocate, cu nevoi de asistență medical. Preventiv ISU Alba a trimis în zona de proximitate o autospecială APIC, o autospecială cu capacitate mărită de trecere – șenilată tip UTV, o Ambulanță SMURD și șase subofițeri. În zonă sunt prezente echipe ale Salvamont si ale Inspectoratului Județean de Jandarmerie Alba”, a transmis ISU Alba.

Județul Alba s-a aflat duminică sub avertizare cod galben de vijelii, vânt puternic și ninsori, zeci de localități din Munții Apuseni și de pe Valea Sebeșului au rămas fără curent electric după o defecțiune majoră pe linie de înaltă tensiune.

Citește și FOTO, VIDEO. Autoritățile din Alba, luate din nou prin surprindere. Turiști cazați la o Pensiune din Poarta Raiului, rămași blocați, fără curent, apă și căldură


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când va ajunge Lumina Sfânta la Alba Iulia: O delegație a Arhiepiscopiei o va prelua de la Aeroportul Internațional din Sibiu

Bogdan Ilea

Publicat

în

Când va ajunge Lumina Sfânta la Alba Iulia: O delegație a Arhiepiscopiei o va prelua de la Aeroportul Internațional din Sibiu O delegație a Arhiepiscopiei din Alba Iulia urmează să preia de la Aeroportul Internațional din Sibiu, sâmbătă, 4 mai, Lumina Sfântă care va fi adusă de la Ierusalim. Și în acest an, credincioșii dreptslăvitori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea