Rămâi conectat

Sport

Drum întors pentru Mario Boldea: Performanţa Ighiu i-a dat dezlegarea pentru… CNS Cetate Deva! Sub Cetate, „legiune” ighiană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Boldea CNS Cetate DevaPerformanţa Ighiu pierde jucători pe bandă rulantă, oficialii divizionarei terţe acceptând să-i ofere dezlegarea gratis juniorului Mario Boldea, care se va întoarce în retur la CNS Cetate Deva, după o primă parte a sezonului petrecută la divizionara terţă din Alba.

Jucătorul ce a împlinit 20 de ani în 3 ianuarie a fost unul dintre puţinii echipieri ai Performanţei ce a dat satisfacţie în prima parte a campionatului, însă a insistat să revină la Deva. „Era firesc să-i oferim dezlegarea, mai ales că a venit gratis în vară. Jucătorul a insistat foarte mult să se întoarcă la Cetate Deva şi am acceptat„, a spus unul dintre oficialii Ighiului.

Până la clarificarea negocierilor cu Armando Popescu, la Peformanţa Ighiu incertitudinea este la loc de cinste şi portarul Mikloş dorind să plece, la fel africanul Keita sau fundaşul E. Cornea, fotbalişti ce-şi solicită actele de transfer în aceste zile.

*Drum întors…

În vară, Adorian Himcinschi a reuşit să convingă trei dintre „piesele grele” ala Devei să accepte atacarea promovării în eşalonul secund cu Performanţa Ighiu, iar acum asistăm la „drum întors”. La Deva au revenit, după numai şase luni pretrecute la gruparea din Alba, Făgărăşanu şi Boldea, în această perioadă a semnat şi atacantul S. Szekely, în efectiv regăsindu-se şi portarul Roberto Bodea.

Boldea reprezintă a 10-a plecare certă din lotul Performanţei, precedentele cazuri fiind Mintaş, Bold, F. Himcinschi, Poiană, S. Szekely, Făgărăşanu, R. David, Cherecheş şi Vlădia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea