Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Drept la replică| IPJ Alba: Asigurăm opinia publică că nicio activitate procedural penală nu a fost realizată cu încălcarea normelor legale sau pentru realizarea vreunui interes personal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba: Asigurăm opinia publică că nicio activitate procedural penală nu a fost realizată cu încălcarea normelor legale sau pentru realizarea vreunui interes personal

Urmare apariției articolului ”Capitala cămătarilor și a unor corupți din IPJ Alba: de la avansuri sexuale la arest” Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Alba face următoarele precizări:

La data de 5 noiembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de o tânără, de 26 de ani, din comuna Galda de Jos, care este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în perioada mai – octombrie 2021, ar fi indus în eroare doi frați, de 35 și 36 de ani, din comuna Vințu de Jos, de la care ar fi primit, în mai multe tranșe, 20.000 de euro, invocând nevoia de a pune la punct o societate comercială pe care ar fi cumpărat-o, iar când i-a fost solicitată restituirea banilor, tânăra i-a amânat folosind diferite motive.

Activitatea de cercetare penală desfășurată de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba în dosarele penale la care face referire persoana care publică aceste articole în Ziarul Unirea au la bază plângeri ale unor cetățeni, prin care au fost reclamate fapte de natură penală.

La fel ca în orice anchetă penală, activitățile desfășurate, inclusiv cele privind administrarea probatoriului, au urmat regulile procedural penale, sub supravegherea unui procuror, fiind respectate toate drepturile persoanelor vizate.

Având în vedere faptul că cercetarea este în desfășurare, nu putem face publice date din dosarele penale, însă dorim să asigurăm opinia publică că nicio activitate procedural penală nu a fost realizată cu încălcarea normelor legale sau pentru realizarea vreunui interes personal, ci strict în interesul anchetei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea