Rămâi conectat

Politică Administrație

Drept la replică | Corneliu Mureșan: „Baronii PNL Alba au început să toarne apă de ploaie în conducta comunicării la APA CTTA”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drept la replică | Corneliu Mureșan: „Baronii PNL Alba au început să toarne apă de ploaie în conducta comunicării la APA CTTA”

Cetățenii din Alba sunt arși la buzunare de către APA CTTA, lună de lună, factură după factură. Prețurile practicate de compania de stat, firmă de casă a PNL Alba, au ajuns să fie atât de mari încât te-ai aștepta să curgă apă minerală atunci când pornești robinetul.

Despre canalizare nu mai zic, a ajuns la niște prețuri încât ai zice că odată cu apa menajeră și pluvială, pe țevi se scurg și toate promisiunile baronilor PNL.

Reacțiile cetățenilor și consumatorilor ar fi trebuit să fie un motiv de îngrijorare pentru conducerea APA CTTA Alba și, în mod normal, ne-am fi așteptat să vină cu soluții pentru a remedia situația, pentru a atenua presiunea financiară pusă în cârcă cetățenilor și companiilor, cu fiecare factură emisă.

Sau, măcar, în buna tradiție a liderilor PNL Alba, să preia din propunerile pe care le-am formulat, împreună cu colegii din PSD Alba, în repetate rânduri, și să le asume ca fiind ale lor.

Din păcate, perspectiva unor dușuri reci și electorale, pe care cetățeni le vor aplica la urne baronilor PNL Alba, i-a făcut pe aceștia să reacționeze exact așa cum te-ai aștepta de la niște baroni a căror scaune se clatină.

În loc de soluții și deschidere spre dialog, conducerea APA CTTA, sub controlul absolut al PNL Alba, a început să vitupereze în spațiul public, să acuze jocuri politice și electorale, să arunce răspunderea asupra oricui, numai a lor nu. Și toate astea în timp ce clamează, cu falsa inocență a unor milionari din bani publici, că ei refuză orice dezbateri politice.

Realitatea este însă vizibilă și nu poate fi ignorată ori ascunsă sub niște cuvinte meșteșugite: APA CTTA este o companie ultra politizată, condusă exclusiv de apropiați ai găștii PNL-Dumitrel, iar managementul companiei este unul atât de eficient încât, în timp ce șefii încasează salarii de zeci de mii de euro, cetățenii din Alba plătesc aproape dublu decât cei din alte județe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drept la replică: Minciunile PNL Alba sunt atât de mari încât nu mai încap pe conducte

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drept la replică: Minciunile PNL Alba sunt atât de mari încât nu mai încap pe conducte PNL Alba vine cu cele mai mari minciuni și mizerii care nu mai încap nici pe conductele de apă și canalizare, în timp ce cetățenii județului sunt arși la buzunare, în fiecare zi, pentru fiecare metru cub de apă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea