Rămâi conectat

Politică Administrație

Dragnea, ironie la adresa lui Hava: Se pare că îmbătrânește

Dragoş Suciu

Publicat

în

Dragnea08Liviu Dragnea nu s-a arătat intimidat de protestul organizat astăzi, în centrul municipiului Alba Iulia, de simpatizanți și membri ACL.  Vicepremierul a insinuat că protestatarii au fost trimiși chiar de primarul municipiului Alba Iulia Mircea Hava.

Acesta a catalogat acțiunea ca fiind una lipsită de bun simț și a spus că social-democrații nu vor face la fel, în orașul în care Iohannis își va lansa candidatura.

”În primul rând mă așteptam de la Mircea Hava să trimită mai mulți PDL-iști. Înseamnă că a îmbătrânit. Dacă nu a putut decât 100 (…) Eu îl știu de mult pe Mircea Hava, se pare că îmbătrânește. Nu am mai vorbit cu el de mult. Brusc au venit acolo 100 de inși în fața sediului PSD. Dacă știam le dădeam și adeziuni. Nu sunt genul arogant dar noi așa am reacționat. Acolo unde o să-și țină ei congresul nu o să facem așa ceva. Cred că suntem cam depășiți totuși în 2014, ar trebui să lăsăm oamenii să discearnă, sau poate asta nu vor. Dacă lăsăm posibilitatea cetățenilor să analizeze cu atenție atunci chiar s-ar putea să aibă o problemă, să vadă cât de goi sunt”, a răspuns Dragnea, după Congresul național PSD.

Amintim că Mircea Hava a spus în urmă cu o săptămână că va fi plecat din Alba Iulia când va fi organizat Congresul PSD, edilul subliniind că nu-l interesează nici un fel de acțiune de protest. Acest lucru a fost reiterat și de președintele Consiliului Județean Alba Ion Dumitrel.

Congresul național PSD a fost organizat astăzi la Pavilionul Mercur de lângă Alba Iulia, Victor Ponta fiind votat pentru a candida la Președinția României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea