Rămâi conectat

Politică Administrație

Dragnea, despre candidatul PSD la Sebeș: Un om care nu folosește banii și portavocea în campania electorală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, marți, după o întâlnire cu membrii PSD Alba, la Primăria Sebeș, că Romică Dragosin, candidatul din acest municipiu, nu folosește banii în campania electorală, așa cum a înțeles că ”folosesc cei de la PNL”.

Dragnea a apreciat că Dragosin este genul de candidat care vorbește cu fiecare om în parte pentru a-i afla nemulțumirea și nu agresează cu o portavoce.

Dragosin, Dirzu, Dragnea01

”Este un om care nu promovează scandalul, care nu promovează agresivitatea în campania electorală și în relația cu oamenii. E un om care își vede de treaba lui și merge din casă în casă și vorbește cu oamenii. Un om care nu folosește banii în campania electorală, cum am înțeles că folosesc cei de la PNL, un candidat care nu își permite să folosească portavoce ca să agreseze oamenii sau să-i sperie și a înțeles că trebuie să discute cu fiecare om în parte și să afle care sunt problemele cetățenilor”, a spus Dragnea.

Președintele PSD a declarat că are încredere că Dragosin va câștiga acest scrutin electoral și a precizat că social-democrații nu trebuie ”să-l vopsească, ci să-l prezinte așa cum este”.

”Îmi exprim satisfacția că organizația PSD din Sebeș a găsit un candidat care poate deveni un primar pentru Sebeș, foarte bun. Un om serios, un inginer, foarte riguros, foarte organizat, care nu vinde iluzii, care nu vinde gogoși, care nu promite lucruri, care nu se pot îndeplini. Un om care a înțeles de ce are nevoie Sebeșul în continuare. Un om care a înțeles că Sebeșul trebuie să intre începând cu aceste alegeri într-o nouă etapă de dezvoltare. E un oraș cu potențial mare. A înțeles care sunt motivele de nemulțumire pentru oameni”, a spus Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, însoțit de fostul ministru al Apărării Mircea Dușa, au fost prezenți, marți, în Sebeș și Cugir unde au avut întâlniri electorale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea