// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Dr. Ioan Martin, noul director al DSVSA Alba

Începând cu data de 21.04.2017 prin ordinul presedintelui A.N.S.V.S.A nr. 472/2017 la conducerea D.S.V.S.A. Alba a fost numit dr. Ioan Martin.

Dr. Ioan Martin a exercitat până la data preluării mandatului de director executiv, functia de consilier în cadrul institutiei.

Referitor la situatia unitatii de abatorizare S.C. Carmes Alba S.R.L., D.S.V.S.A. Alba a mentinut decizia de retragere a personalului sanitar veterinar si de a nu mai asigura asistenta si controlul sanitar veterinar pentru aceasta unitate.

Reamintim că medicul veterinar Ioan Tătucu și-a dat, joi, demisia din fruntea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba, acuzând presiuni din partea administratorului firmei de procesare a cărnii Carmes, Nicolae Cristea, privind asigurarea asistenței sanitar-veterinare, în condițiile în care societatea se află în faliment, ceea ce ar contraveni legii.

Medicul veterinar Ioan Tătucu a declarat pentru ziarulunirea.ro, că este ilegal ca DSVSA Alba să asigure asistență sanitar veterinară la o firmă aflată în faliment.

El a adăugat că, până în prezent, societatea comercială Carmes Alba SRL înregistrează datorii de 90.000 de lei la DSVSA Alba.

”Din punctul meu de vedere echipa de medici nu putea să continue activitatea la Carmes. Potrivit ordinului 64, în caz de faliment, trebuie să ne retragem echipa de la firma în cauză. Patronul de la Carmes a făcut presiuni să continuăm. Să vină alt director și dacă el consideră că se poate continua activitatea, o face pe răspunderea lui. Ce vină am eu că firma lui e în insolvență din 2010 și a intrat în luna martie în faliment. Au făcut datorii mari la DSVSA Alba, nu am în față, dar circa 90.000 de lei”, a spus Ioan Tătucu.

Ioan Tătucu a spus că nu a primit amenințări, ci au fost ”doar presiuni” și demisia este ”din motive personale”, precizând că ”atât a putut” el și ”este cazul să vină altul să gestioneze”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Dr. Ioan Martin, noul director al DSVSA Alba

  1. Ana 21.04.2017 la 22:23

    Martin Ioan Jr., a facut ce a facut si a urcat in varful piramidei, foamea de bani e mare.Un om care si-a pierdut umanitatea.Sper ca toate cadavrele pe care a calcat, la propriu, sa il bantuiasca in fiecare noapte si zi de acum incolo. Si sper sa dea socoteala acolo sus, pentru tot ce a facut pentru ca se pare ca aici pe pamant,lucrurile se aseaza in favoarea lui, inca..dar va veni o zi in care va raspunde pentru tot, sunt sigura.