Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Dr. ing. Mihai Sudrijan a fost reales președintele Sucursalei Alba a Asociației Inginerilor din România (AGIR)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sala de festivități a Colegiului Tehnic ”I.D. Lăzărescu” Cugir a avut loc joi, Adunarea generală a Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR), sucursala Alba, cu sediul la Cugir, organizație care numără peste 150 de membri.

În prezența profesor dr. ing. Mihai Bejan președintele filialei Cluj a AGIR, participanții la reuniune au făcut o analiză a activității desfășurate de sucursala Alba pe ultimii 4 ani, au aprobat Programul de activitate pentru perioada următoare, au ales președintele și noul consiliu de conducere al sucursalei. În același cadru au fost desemnați și delegații pentru Congresul AGIR, stabilit să se desfășoare la București, în prima jumătate a lunii ianuarie 2014.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru funcția de președinte a candidat un singur membru, și anume dr. ing. Mihai Sudrijan,(foto) cel care conduce sucursala Alba încă de la înființarea sa, imediat după anul 1990. Prin votul acordat în unanimitate de participanți, acesta a fost reales în funcția de președinte al Sucursalei Alba a AGIR.

Ca membri ai Consiliului de conducere ai AGIR- Alba au fost aleși: Dr. Ing. Emil Muntean – director general la Parcul Industrial Cugir; Ing. Codruț Cernea – Fabrica de Arme Cugir; Dr. ing. Radu Roșian – director tehnic la Parcul Industrial Cugir; Ing. Cornel Murg – subprefect de Alba; ing. Alexandru Micaciu – director Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu” Cugir; ing. Lucian Mantoiu – Nova Grup Cugir; Dr. ing. Mugurel Sârbu – om de afaceri Sebeș.

Ca delegați ai sucursalei, pentru Congresul AGIR au fost desemnați: Dr. ing. Sudrijan Mihai, Dr. ing. Emil Muntean și Dr. ing. Radu Roșian.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea