Rămâi conectat

Actualitate

Două polițiste din Turda au fost bătute cu bestialitate de o femeie. Bătăușa a aruncat cu URINĂ pe agente

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Două polițiste din Turda au fost bătute cu bestialitate de o femeie. Bătăușa a aruncat cu URINĂ pe agente

Scene nebune în Turda! Două polițiste au fost bătute de o altă femeie. Aceasta din urmă a aruncat cu urină pe una dintre polițiste.

Scandalagioaca s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Incidentul a avut loc în seara zilei de 5 ianuarie 2023, când femeia, ce locuiește pe strada Margaretelor din Turda, s-a luat la ceartă cu echipajul sosit la fața locului, în urma unui apel la 112.

Scandalagioaica Keșeriu Corina le-a amenințat cu violența, în seara zilei de 5 ianuarie 2023, pe două polițiste locale, Marc Corina și Buglea Steliana, le-a lovit cu pumnii și picioarele, le-a dat cu o găleată în cap, iar pe una dintre polițiste a aruncat cu urină și i-a rupt epoletul, informează Turdanews.net.

Ajunsă la secția de poliție, inculpata a continuat amenințările la adresa celor două polițiste. Totul a fost înregistrat cu bodycam-ul polițistelor.

Scandalagioaica se află în arest preventiv
Judecătorul de cameră preliminară a constatat, azi, legalitatea administrării probelor și legalitatea actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecății.

Keșeriu Corina a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în 6 ianuarie 2023, după ce a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior s-au mai acordat două prelungiri ale acestei perioade, ultima fiind dată de Judecătoria Turda în 2 martie 2023.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea