Rămâi conectat

Curier Județean

Două persoane fizice din Aiud, ”arse„ la buzunar de ITM Alba pentru muncă ”la negru”. Au primit amenzi în valoare totală de 80.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două persoane fizice din Aiud au fost sancţionate, în total, cu 80.000 de lei de inspectorii ITM Alba, pentru că au fost depistate având la muncă persoane fără forme legale de angajare. În perioada 13-17 noiembrie 2017, au fost controlate în total 79 de unităţi comerciale din județ și au fost aplicate amenzi în valoare totală de 89.500 de lei și 9 avertismente.

În domeniul relațiilor de muncă s-au efectuat controale la 52 de unităţi, cu un număr total de 291 de angajaţi. Au fost constatate 73 de deficienţe și aplicate 5 amenzi în valoare totală de 89.500 de lei, dintre care două amenzi de 80.000 de lei pentru munca nedeclarată.

Entităţi sancţionate pentru muncă la negru

PF TAKACS VARVARA, Aiud- lucrări agricole (3 persoane)

PF LORINCZ CSONGOR ATTILA, Aiud- lucrări agricole(1 persoană)

De asemenea, a fost aplicată o amendă de 5000 lei unei persoane care a refuzat să colaboreze cu inspectorii de muncă (a refuzat să completeze fișa de identificare)

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 27 de unităţi comerciale şi constatate 50 de deficienţe. Inspectorii ITM au formulat 9 avertismente, iar două evenimente se află în curs de cercetare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea