Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Două minore REȚINUTE pentru FURT CALIFICAT. Au sustras bani și bunuri în valoare de peste 3.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut două minore bănuite de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat. Se pare ca în timp ce minora de 14 ani a sustras bani şi bunuri, cea de 17 ani a supravegheat zona.

La data de 22 august 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat o minoră în vârstă de 14 ani, din Gîrbova, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea a trei furturi reclamate poliţiei în perioada 18 – 21 august 2018.

Se pare că, în seara zilei de 19 august, minora ar fi profitat de neatenţia unui şofer de autobuz, angajat al unei societăţii de transport public şi i-ar fi sustras portofelul, în care se afla suma de 600 de lei, pe care îl lăsase în uşa de lângă scaunul său.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în dimineaţa zilei de 21 august 2018, minora ar fi profitat de neatenţia vânzătoarei unui magazin din Alba Iulia şi ar fi sustras suma de 976 lei din sertarul casei de marcat, iar în seara aceleaşi zile ar fi sustras, din holul unui salon de înfrumuseţare din Alba Iulia, o poşetă în care se aflau documente, bani şi un telefon mobil, bunuri în valoare totală de 2000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la comiterea furturilor, minora a fost sprijinită de o altă minoră de 17 ani din Alba Iulia, care ar fi supravegheat locul comiterii faptelor, iar ulterior ar fi primit o parte din banii furaţi.

Cele două minore au fost reţinute de către poliţişti, pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 23 august, să fie prezentate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Proiectul „Două mâini pot salva o viață! Fii eroul meu!”: Încheierea protocolului de colabroare a Muncipiul Alba Iulia, ISJ Alba și Școala Postliceală Sanitară Alba Iulia, pe masa consilierilor locali

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proiectul „Două mâini pot salva o viață! Fii eroul meu!”: Încheierea protocolului de colabroare a Muncipiul Alba Iulia, ISJ Alba și Școala Postliceală Sanitară Alba Iulia, pe masa consilierilor locali Un buget de 70.000 de lei a fost alocat pentru proiectul „Două mâini pot sala o viață! Fii eroul meu”, care prevede programe educaționale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea