Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Două firme din Alba, amendate de ITM pentru munca ”la negru” cu câte 10.000 de lei fiecare

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două firme din Alba, una din Cut şi alta din Ocna Mureș, au fost sancţionate de inspectorii ITM pentru că au fost depistate având la muncă persoane fără forme legale de angajare. În perioada 20-24 aprilie 2015, în domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 50 de unităţi comerciale, iar în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă 41 de unităţi. Amenzile aplicate s-au ridicat la suma de 25.000 de lei.

Controalele efectuate de inspectorii ITM săptămâna trecută s-au lăsat cu amenzi în valoare de 20.000 de lei pentru două firme din Alba, care aveau muncitori la negru. Este vorba despre S.C. VASIPUIU SRL Cut și S.C. OVIDIUS & GINA INTERTRANS SRL Ocna Mures, care au fost depistate cu câte 1 persoană fără fome legale de angajare.

În total au fost controlate 34 de unităţi, cu un număr total de 1921 de angajaţi. Pe lângă cele două amenzi aplicate la cele două firme, inspectorii ITM au mai aplicat amenzi de 1.000 de lei pentru alte nereguli depistate la alte firme din domeniul relaţiilor de muncă.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 41 de unităţi comerciale şi constatate 68 de deficienţe. Inspectorii ITM au formulat 9 avertismente şi aplicat 1 amendă de 4000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE HAIOASE de FLORII. Ce sms-uri, urări şi felicitări amuzante le putem transmite celor care sărbătoresc azi onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urări de Florii. Mesaje de Florii haioase 2024. SMS-uri de Florii amuzante. Felicitări de Florii amuzante și hazlii pentru persoanele care își sărbătoresc onomastica Toţi cei cu nume de flore îşi sărbătoresc astăzi onomastica, iar cu această ocazie vă propunem o serie de mesaje amuzante de Florii, cu ajutorul cărora le puteţi stârni un zâmbet, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea