Rămâi conectat

Curier Județean

Operaţiunea Telefonul Chinezesc: Două camioane de probe împotriva contrabandiştilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Alba au adus în cursul nopţii de joi spre vineri două camioane de marfă contrafăcută, 14.581 de telefoane mobile contrafăcute de diferite mărci, 18.979 acumulatori pentru telefoane mobile, 19.528 de componente pentru telefoane mobile (capace, ecrane, plăci electronice, rame, carcase, carduri de memorie, adaptoare şi încărcătoare), 3.072 autocolante contrafăcute cu însemnele unor producători de telefoane mobile de renume, 182 generatoare electrice, 180 motopompe, 26 motoferăstraie, 16 bax-uri cu ceasuri şi îmbrăcăminte contrafăcută, un pistol cu gaz calibrul 9 mm, deţinut ilegal, suma de 18.700 lei,  1.700 euro şi 500.000 forinţi.

Acestea constituie probe în dosarul Telefonul Chinezesc. Cercetările s-ar putea extinde şi în alte localităţi din ţară, împotriva altor persoane implicate în traficul cu marfă contrafăcută, cât şi în cazul factorilor de decizie care şi-au pierdut vigilenţa şi au permis circulaţia acestor mărfuri pe teritoriul României producând prejudicii deosebit de mari atât bugetului de stat prin neplata taxelor, cât şi cumpărătorilor de bună credinţă.

Bogdan PRESECAN

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea