Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Două adolescente din Blaj, REȚINUTE pentru FURT: Au sustras haine dintr-un magazin și le-au vândut unor cunoscuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două adolescente din Blaj, au fost REȚINUTE pentru FURT după ce au sustras haine dintr-un magazin și le-au vândut unor cunoscuți.

La data de 19 ianuarie 2023, polițiștii de investigații criminale din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de două tinere de 18 și 21 de ani, din Blaj, care sunt cercetate pentru furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 3 ianuarie 2023, cele două ar fi sustras, dintr-un magazin din municipiul Blaj, mai multe articole vestimentare, profitând de neatenția angajaților acestuia.

Ulterior, cele două tinere ar fi vândut bunurile sustrase unor persoane cunoscute.

Acesta mai sunt cercetate în cadrul altor două dosare penale, pentru fapte similare săvârșite în dauna aceluiași magazin.

Prejudiciul total, cauzat prin faptele de furt a fost estimat la 2.000 de lei și a fost recuperat în proporție de 80%.

În cursul zilei de azi, 20 ianuarie, cele două tinere reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea