Rămâi conectat

Actualitate

Dosar penal pentru un un bărbat din Cugir surprins la volanul unui tractor, fără permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, 21 martie, în jurul orelor 16.00, poliţiştii din Cugir au oprit, pentru control, un tractor ce era condus, pe strada Serelor, din Cugir, de G.I., un bărbat de 60 de ani din oraş.

Potrivit IPJ Alba, “în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul aflat la volanul tractorului, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul nu era înmatriculat sau înregistrat.

Totodată, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că tractorul i-a fost încredinţat bărbatului de către un cunoscut, în vârstă de 55 de ani, din Cugir, care avea cunoştinţă de faptul că G.I. nu posedă permis de conducere.

Faţă de G.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar faţă de proprietarul tractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţare a unui autovehicul, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună! Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în aprilie 2024, de 1.292.549, cu 3.009 mai multe comparativ cu luna anterioară (plus 0,23%), aproape 64% dintre acestea fiind în administraţia publică centrală, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Din totalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea