Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal pentru un bărbat din Alba Iulia care și-a bătut soția: Bărbatul violent are interdicție să se apropie de nevastă timp de 5 zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 47 de ani, din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie după ce și-ar fi agresat soția, aplicându-i mai multe lovituri peste membre și cap.

Polițiștii din Alba Iulia au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat soția. Pe numele său a fost întocmit și un dosar penal, pentru violență în familie.

La data de 29 iunie 2021, în jurul orei 16.00, în urma unui apel, prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la o locuință din Alba Iulia, unde a fost semnalată o faptă de agresiune asupra unei femei.

Polițiștii au constatat că un bărbat de 47 de ani, din Alba Iulia, și-ar fi agresat soția, aplicându-i mai multe lovituri peste membre și cap, în contextul unor discuții contradictorii.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de victimă, au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care i-au interzis, bărbatului violent, să se apropie, la o distanță mai mică de 100 de metri, de soția sa.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea