Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

DOSAR PENAL pentru 10 lei: Un tânăr este cercetat pentru că a furat produse de o valoare mică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DOSAR PENAL pentru 10 lei: Un tânăr este cercetat pentru că a furat produse de o valoare mică

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a furat produse în valoare de 10 lei dintr-un magazin aflat în centrul municipiului Satu Mare, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), conform Agerpres.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare-Biroul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unei societăţi comerciale situate pe Bulevardul Traian, o persoană ar fi săvârşit infracţiunea de furt. Poliţiştii au stabilit faptul că o persoana necunoscută ar fi profitat de un moment de neatenţie al angajaţilor societăţii şi ar fi sustras produse, cauzând un prejudiciu de 10,45 lei. Persoana bănuită de comiterea infracţiunii a fost identificată de către poliţişti în proximitatea magazinului, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare”, precizează IPJ Satu Mare.

Conform aceleiaşi surse, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru furt, infracţiune care se pedepseşte cu până la 3 ani de închisoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea