Rămâi conectat

Actualitate

Dorin Şerdean: Mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu toţi politicienii sunt la fel

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru mine, alegerile parlamentare din acest an au reprezentat fără doar şi poate un test din care politicienii ar fi trebuit să înţeleagă că votul negativ conduce încă o societate faţă de care avem o mare responsabilitate. Pentru mine, Dorin Şerdean, viceprimar al municipiului Alba Iulia, etapa aceasta a confirmat o creştere a capitalului de încredere pe care îl am în rândul albaiulienilor şi le mulţumesc tuturor pentru determinarea cu care m-au susţinut de la intrarea mea în politică până acum. Aş vrea să vă asigur de toată consideraţia mea şi să vă spun că cele peste 3.000 de voturi pe care le-am obţinut mă determină să rămân acelaşi om de administraţie pentru bunăstarea acestei comunităţi.
Ne aşteaptă ani complicaţi într-un context economic deloc simplu pentru România, însă avem obligaţia să continuăm dezvoltarea municipiului Alba Iulia dincolo de partizanate politice, dincolo de orgoliile care au dominat trecuta campanie electorală. Îi felicit pe cei care au fost aleşi deputaţi şi senatori însă le reamintesc faptul că acest oraş aşteaptă de la domniile lor responsabilitate şi eficienţă. Din punctul meu de vedere, uşa Primăriei e mereu deschisă pentru aceia care au propuneri de dezvoltare durabilă a zonei în care am ales să trăim.
Cetăţenii trebuie să ştie că politicienii aleşi au drepturi dar şi obligaţii faţă de cei cărora le-au cerut votul şi a căror speranţă de mai bine aşteaptă să fie concretizată. Vreau să vă mulţumesc tuturor că în toată această perioadă aţi sprijinit un proiect care nu a jignit adversarii, un proiect despre un viitor pe care îl putem construi împreună. Eu sunt Dorin Şerdean, viceprimarul unei comunităţi care merită mai mult decât a primit până acum din partea politicienilor pe care cumva am fost condamnaţi să îi alegem. Ne vedem la Primărie, în cartierul tău, oriunde împreună putem genera o schimbare reală, oriunde putem genera o comunitate conştientă de potenţialul său extraordinar. Dumnezeu să binecuvânteze aceste locuri şi să le dea înţelepciune celor care îşi propun să genereze aici un model de dezvoltare urbană apreciat oriunde în lume.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea