Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Dorin Sandea – admis în etapa a III-a pe lista candidaţilor pentru Corpul Naţional de experţi în management educaţional

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șeful interimar al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dorin Sandea a fost admis, în etapa a III-a, pe lista candidaţilor pentru Corpul Naţional de experţi în management educaţional.

Din județul Alba, pe această listă se află 63 de profesori dintre care 14 dețin funcții de conducere (sunt directori sau directori adjuncți ai unor instituții de învățământ), iar alți 2 provin din cadrul IȘJ Alba.

Lista poate fi găsită AICI.

Vă reamintim că anterior, în etapa din iunie-iulie 2012, Dorin Sandea nu a fost admis să participe la concursul național de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Național de Experți în management educațional din cauză că nu a făcut dovada acumulării a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educațional.

Dorin Sandea a fost numit să asigure interimatul la conducerea IȘJ Alba după demisia fostului șef, Cornel Sandu. Faptul că nu face parte din CNEME l-ar fi împiedicat să participe la concursul organizat inițial în perioada 20 august – 1 septembrie, de către Ministerul Educației, Cercetării și Sportului, pentru ocuparea funcției de inspector școlar general. Din fericire Ministerul a anunțat amânarea concursului pentru o dată care va fi transmisă ulterior.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea