Dorin Sandea – admis în etapa a III-a pe lista candidaţilor pentru Corpul Naţional de experţi în management educaţional

Șeful interimar al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dorin Sandea a fost admis, în etapa a III-a, pe lista candidaţilor pentru Corpul Naţional de experţi în management educaţional.

Din județul Alba, pe această listă se află 63 de profesori dintre care 14 dețin funcții de conducere (sunt directori sau directori adjuncți ai unor instituții de învățământ), iar alți 2 provin din cadrul IȘJ Alba.

ELIT

Lista poate fi găsită AICI.

Vă reamintim că anterior, în etapa din iunie-iulie 2012, Dorin Sandea nu a fost admis să participe la concursul național de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Național de Experți în management educațional din cauză că nu a făcut dovada acumulării a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educațional.

Dorin Sandea a fost numit să asigure interimatul la conducerea IȘJ Alba după demisia fostului șef, Cornel Sandu. Faptul că nu face parte din CNEME l-ar fi împiedicat să participe la concursul organizat inițial în perioada 20 august – 1 septembrie, de către Ministerul Educației, Cercetării și Sportului, pentru ocuparea funcției de inspector școlar general. Din fericire Ministerul a anunțat amânarea concursului pentru o dată care va fi transmisă ulterior.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

6 Comentarii

Gutza maimutza lu Aurica 14 august 2012 at 10:37

bleah..toti stim ca „examenele” astea sunt niste mascarade,nimic nu e pe bune..de aia tara asta e pe duca,incompetentii si politrucii incompetenti ne sufoca…chioru si plagiatorul..tot un dreakl comunist

agora 14 august 2012 at 11:38

Penibilitati marca Andronescu!

berolino 14 august 2012 at 12:04

Pe mumia asta o cauta..acasa,iar el danseaza cu Baba Androneaska…

Little Big 14 august 2012 at 14:43

Nu vreau sa fac aprecieri despre persoane pe care nu le cunosc prea bine, insa pot sa va spun ca pe vremea vechii conduceri ISJ, cu Sandu „general”, am asteptat sa-mi fie solutionata o cerere vreo 4-5 luni. Dupa schimbarea acestuia am adresat din nou cererea respectiva, in speranta ca si obiceiurile celor de acolo se vor fi schimbat si mi-a fost rezolvata in mai putin de doua saptamani. Toate cele bune!

Popa Maria 14 august 2012 at 20:16

Rusine !

Popa Maria 14 august 2012 at 20:24

Cati ani aveti d-le inspector ? Ati fi avut dreptul sa va depuneti dosarul ? In 2 luni puteati face dovada creditelor ? Va spun eu : NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Rusine !

Comentariile sunt oprite