Ziarul Unirea

Dorin Nistor se bucură de creativitatea artiştilor

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Apropiatele alegeri parlamentare ii determina pe candidaţi sa folosească un întreg arsenal de resurse pentru a-şi transmite cat mai bine si convingător mesajele către alegători.

Clasicelor afişe, fluturaşi sau obiecte promoţionale li se adaugă spoturi audio sau video din ce in ce mai elaborate. Politicienii apelează la profesionişti in domeniu iar rezultatele sunt videoclipuri cu “imagine de Hollywood” pentru ca tehnica a progresat enorm in ultimii ani iar Alba nu duce lipsa de profesionişti.

ELIT

Cel mai recent intrat in cursa videoclipurilor este Dorin Nistor, candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Alba Iulia, care a apelat la bunul sau prieten Edi Schneider pentru a-I produce spoturile video de campanie. Edi, foarte cunoscut in România si nu numai pentru producţiile sale video, l-a susţinut pe Nistor si in campania electorala pentru Primăria Sebeşului când vedea in Nistor un candidat apropiat de tineri si cu o viziune proaspătă, europeana, potrivita pentru oraş.

Despre Edi Schneider se ştie ca este unul dintre cei mai buni producători de videoclipuri din România. El a “semnat”, printre altele, videoclipul cu care Paula Seling si Ovi s-au prezentat in 2010 la Eurovision, clip filmat in mare parte la Alba Iulia in Alba Mall.

Va invitam sa vizionaţi spoturile făcute de Edi Schneider pentru Dorin Nistor si spotul României de la Eurovision 2010.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

BACALAUREAT 2021: Modele de SUBIECTE, teste de ANTRENAMENT și BAREME

Toate MODELELE de SUBIECTE și teste de ANTRENAMENT pentru BACALAUREAT 2021. BAREME: seturile 1-12. Calendarul BAC 2021 pentru elevii claselor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

11 Comentarii

### 26 noiembrie 2012 at 19:38

Daca il sustin si „atatia” artisti si este „garantat” Hava si Dumitrel sa si-l „tina” ei tataie, ca-i prea „bun” pentru noi!

marginean 26 noiembrie 2012 at 19:46

Oameni fără caracter, fără convingere. Se aliază azi cu unii, mîine cu alţii, duşmanii de ieri devin azi prieteni în acelaşi partid,sunt obedienti cu mai marii lor ; politicianismul a încurajat incompetenţa. Trebuie să fii ignorant, viclean, şi atunci prin politică înaintezi în statul roman = tagma jefuitorilor.

gigi 26 noiembrie 2012 at 19:58

Mai umflatule la SEBES ai fost sustinut de Edi si ai pierdut alegerile,o sa le pierzi si acum pentru ca esti un lucru slab,prapadit.

mihaita 27 noiembrie 2012 at 0:40

asa cum sti ati furat acolo, dar istoria nu se repeta ca nu se mai baga Atanasiu, care intre noi fie spus e atat de prost crescut ca nu stie ca la un spectacol nu se raspunde la telefon in sala !

contribuabilu` 26 noiembrie 2012 at 20:17

Si la ce i-a folosit creativiatea artistilor(platita cu bani buni desigur!), daca oamenii locului nu l-au votat ? Ca probabil il cunosc ca pe un cal breaz si nu-l vor vota – cu toate clipurile facute si difuzate (in nici un caz gratis chiar si in cazul ziarului Unirea !

B0 26 noiembrie 2012 at 20:22

Da ce ma l-au pictat pe kur astistii ?

maria 26 noiembrie 2012 at 20:32

E vorba de acel Nistor care a ajuns director la OIR POSDRU??? Care a picat examenul, apoi peste o luna l-a „trecut cu brio”?! Sau e o simpla coincidenta de nume?

eliza 26 noiembrie 2012 at 21:33

Exact este ala sau mai bine zis acest Blejnar de Alba

mihaita 27 noiembrie 2012 at 0:44

Daca suntem in stare de ceva este sa ne ponegrim valorile. Edy e bun pentru intregul mapamond dar nu pentru postacii galbeni. Echipelor galbene sunteti reduse total. Cum dracu vreti voi sa schimbati Alba ? sau pe potor cu potor ?

Maricica 27 noiembrie 2012 at 14:19

Bună poză! Expresivă.Priveşte ca vulpea la struguri…..

DINU NISTOR/PENSIONAR/ALBA IULIA 27 noiembrie 2012 at 14:39

PENTRU CA TE CHEAMA NISTOR,CA SI PE MINE,TE-AS FI VOTAT,DAR DACA TE RECOMANDA HAVA,INSEAMNA CA I-I APROBI POLITICA SI EU SUNT SATUL DE POLITICA UNUI VICEPRESEDINTE A LUI boc,PARTID DE DREAPTA,CARE SE STIE CA ESTE PARTIDUL BOGATILOR. SI CEL CE TE RECOMANDA SA INBOGATIT TOT PE SPINAREA NOASTRA,CA DACA RAMANEA INGINER LA REFRACTARA NU AVEA CASA PE CARE O ARE (SI NUMAI DIN SALARIUL DE BUGETAR)

Comentariile sunt oprite