Dorel a comis-o din nou la Vințu de Jos! Bariera la trecere cu calea ferată nu se mai ridică iar trenurile circulă cu maxim 20 km la oră

Paul Voicu - Primar 2020

Dorel a comis-o din nou la Vințu de Jos! Traficul rutier și feroviar este afectat!

Bariera la trecerea cu calea ferată de la intersecția drumului principal din Vințu de Jos, cu DN 7 (zona popasului Luch 2000) este blocată, după ce un angajat al societății care efectuează lucrări de reabilitare la calea ferată din zonă a rupt mai multe cabluri în timpul unor manevre cu un utilaj.

ELIT

bariera-cfrIsprava lui Dorel s-a petrecut luni după-amiază și a lăsat fără alimentare cu electricitate un întreg tronson de cale ferată. Toate trenurile care circulă pe această rută au înregistrat întârzieri, întrucât viteza a fost limitată la maxim 20 de km la oră, până la remedierea situației.

Toți șoferii care vor să intre sau să iese din Vințu de Jos în zona DN 7, sunt redirecționați de către polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba pe rute alternative.

Mihail David - 2020

CITEȘTE ȘI: Soluție românească la CFR: “Personalul de serviciu din Vințu de Jos să își facă nevoile în linia 1!”

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Muncitorul responsabil de această situație este angajat al SC Verta-Tel din Bucuresti, firmă ce efectuează lucrări de reabilitare prin forare pentru deviere apă, gaz și telefonie în zona Districtului SCB Vințu de Jos din județul Alba. Firma bucureșteană a subcontractat lucrarea de la antreprenorul general, SC Euroconstruct, compania care a câștigat licitația pentru reabilitarea culuarului IV Paneuropean feroviar.

CITEȘTE ȘI: FOTO: ACCIDENT între un TREN și un TIR, în județul Alba. Trafic feroviar blocat pe mai multe rute importante

O preconizare optimistă pentru remedierea defecțiunii și reluarea traficului rutier și feroviar în condiții normale este legată de dimineața zile de marți.

foto arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...