Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

DONAŢIE la Spitalul Judeţean din Alba Iulia: Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor- Regiunea 2 a oferit lenjerii de pat, pentru secţia de Urologie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

inaugurare-sectii-spital-alba-iulia25După ce la începutul lunii august a organizat “Aventuri Culinare” la Sebeş, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba revine din nou în atenţia publicului. De data aceasta cu o acţiune umanitară adresată Spitalului Judeţean Alba.

Joi, 28 august, Secţia de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean Alba a fost gazda Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba. Fără mult fast şi fără a dori să iasă din anonimat, membrii forului de conducere au oferit cadrelor medicale lenjerie completă de pat. Aceasta va fi folosită pentru echiparea mai multor saloane şi de ea vor beneficia bolnavii internaţi pe secţie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu vorbim de o acţiune izolată deoarece, de-a lungul timpului, I.P.A. – Regiunea 2 Alba a stat la baza a numeroase acţiuni caritabile, oferind un sprijin celor aflaţi în nevoie şi făcându-le acestora, chiar şi temporar, viaţa mai frumoasă.  Demonstrând sensibilitate şi generozitate,  răspunzând întotdeauna prompt la solicitările chiar şi nerostite ale celor din jur, membri I.P.A. oferă societăţii un model de comportament demn de urmat. Dragostea, cinstea, onoarea şi condescendenţa faţă de semeni reprezintă valori pe care asociaţia le preţuieşte şi le promovează ori de câte ori are ocazia şi indiferent de contextul pe care realitatea îl oferă.
Informaţii suplimentare:

Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Secţia Română a fost fondată la data de 31 august 1992 şi afiliată la International Police Association in data de 25 octombrie 1996. Asociaţia este organizată pe principiul teritorialităţii, cu sediul oficial în municipiul Bucureşti, fiind formată din regiuni (filiale), constituite pe lângă structurile profesionale ale M.A.I. Are în rândurile sale oameni de pretutindeni, neangajaţi politic, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră sau pompieri.

Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba este o filială a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Secţia Română, care a fost înfiinţată la nivelul Jandarmeriei Alba în anul 2006. Astăzi ponderea cea mai mare a membrilor este reprezentată de jandarmi, cu peste 40%, urmaţi de pompieri militari de la ISU Alba şi de poliţişti locali.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea