Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Donald Trump, afirmație controversată: SUA ar trebui să-i bombardeze pe ruşi „până îi ia naiba”, cu avioane pe care să pună drapelul Chinei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Donald Trump, afirmație controversată: SUA ar trebui să-i bombardeze pe ruşi „până îi ia naiba”, cu avioane pe care să pună drapelul Chinei

Donald Trump, fostul președinte al SUA a propus ca americanii să pună drapelul Chinei pe avioanele sale de luptă F-22 și apoi să bombardeze Rusia „până îi ia naiba”. Afirmațiile controversate, relatate de presa de pe ocean, au fost făcute într-un discurs de 84 de minute ținut la un eveniment organizat de republicani, în New Orleans.

„Și apoi noi spunem că au fost chinezii, nu noi, iar ei încep să se lupte unii cu ceilalți”, a adăugat Trump, la întâlnirea cu republicanii pentru strângerea de fonduri. „Noi stăm deoparte și ne uităm pe urmă la ei”, a mai spus fostul președinte al SUA.

Unele publicații americane spun că Trump a glumit când a făcut aceste afirmații, altele nu menționează acest aspect. Cert este că declarația a fost făcută în spatele ușilor închise, relatările din presă având ca sursă înregistrări de la întâlnire.

Trump a mai spus la că Putin n-ar fi invadat niciodată Ucraina dacă el era președintele american. „Îl știu foarte bine pe Putin. Nu ar fi făcut-o. Niciodată nu ar fi făcut-o”, a precizat el.

„Trebuie să-l facem pe Biden – și este un lucru pe care toată lumea ar trebui să îl audă – să nu mai spună că nu vom ataca Rusia pentru că sunt putere nucleară”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță faptul că pensiile vor fi plătite înaintea sărbătorilor pascale. În acest sens, Casa Națională de Pensii urmează să vireze, până pe 30 aprilie, fondurile către Poșta Română și către băncile comerciale. De asemenea, Guvernul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea