Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU la Curtea de Apel Alba Iulia: A murit fostul judecător Mircea Noșlăcan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DOLIU la Curtea de Apel Alba Iulia: A murit fostul judecător Mircea Noșlăcan

Fostul judecător al Curții de Apel Alba Iulia, Mircea Noșlăcan, a încetat din viață, după cum arată și un mesaj postat de către instituție, în mediul online.

„Regretăm trecerea prea devreme la cele veșnice a fostului nostru coleg, domnul judecător Mircea Noșlăcan. Cu o carieră exemplară în magistratură, de peste 25 de ani, a debutat ca judecător la Judecătoria Alba Iulia în anul 1993.

A continuat apoi activitatea la Judecătoria Aiud până în anul 1997, când a promovat la Tribunalul Alba, unde a deținut și funcția de președinte al Secției comerciale și de contencios administrativ. În anul 2006 a promovat la Curtea de Apel Alba Iulia, iar după o activitate de 12 ani în cadrul Secției comerciale a Curții de Apel Alba Iulia s-a pensionat în anul 2018, dar a rămas în memoria tuturor celor care l-au cunoscut, pentru integritatea și profesionismul cu care a purtat roba de judecător.”, a fost mesajul instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea