Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU în familia unui fost premier, originar din Alba: Mama lui Victor Ciorbea a încetat din viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Familia fostului premier Victor Ciorbea, originar din comuna Ponor, județul Alba, este în doliu după ce mama acestuia, Eugenia, a încetat din viață.

Vestea decesului a fost dată chiar de soția politicianului, Lacrima Ciorbea. Aceasta a postat o imagine cu mama lui Victor Ciorbea, alături de un mesaj emoționant.

”Azi, Eugenia Ciorbea, mama, bunica și străbunica a plecat lin spre ceruri. Nu vă vom uita niciodată. Vă mulțumim! Sărutam mâinile. Vă iubim, Victor, Lacrima, Oana, Chandler, Rhetty și Bond!”, se arată în postarea soției fostului premier.

„Cu profundă durere si tristețe vă înștiințez că, azi , mama mea, Eugenia Ciorbea, a plecat dintre noi. Înmormântarea va avea loc vineri, la Biserica din Ponor, Județul Alba. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul transmis de Victor Ciorbea pe Facebook.

Citește și: Mesaje de condoleanțe și comemorare

Fostul premier Victor Ciorbea este originar din comuna Ponor, județul Alba, o așezare cu o veche tradiție moțească, zonă ce a scăpat de brutala colectivizare comunistă de după anul 1948.

Victor Ciorbea a absolvit Facultatea de Drept din Cluj în 1979, fiind singurul şef de promoţie pe ţară din perioada comunistă de la facultăţile de drept şi ştiinţe sociale fără să fie membru PCR, terminând cu nota 10. S-a specializat în drept civil la Facultatea de Drept din Bucureşti (cursuri postuniversitare) şi apoi şi-a luat doctoratul cu „Summa cum laude“. El a a fost judecător specializat în cauze civile la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, timp de cinci ani, apoi a activat în Direcţia Judiciară pentru Cauze Civile din Parchetul General. Din 1984 şi-a şi început activitatea didactică la Facultatea de Drept din Bucureşti, transferul efectiv realizându-se în 1988, când a fost promovat asistent, apoi lector.

A fost premier în perioada 1996-1998, fiind membru PNŢCD, dar și primar al Bucureștilor 6 luni în 1996.

Sursa: romanialibera.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea