Doi tineri din Sebeş au făcut curăţenie acasă la un italian. Au furat centrala, caloriferele, chiuvetele şi bateriile de 15.000 de lei

Doi tineri din municipiul Sebeş au reuşit să fure din locuinţa unui cetăţean italian, stabilit în Sebeş şi care în această perioadă se afla în Italia, cam tot ce au putut valorifica uşor şi repede.

Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, s-a stabilit că în perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2012, V.I., în vârstă de 28 de ani şi P.V.A., de 18 ani, au pătruns în repetate rânduri, prin efracţie şi escaladare în casa italianului de unde au sustras mai multe bunuri, între care centrala termică a imobilului, baterii, chiuvete, conductori electrici şi calorifere în valoare totală de 15.000 de lei.

ELIT

În acest sens, marţi, 7 februarie 2012, au fost efectuate două percheziţii la domiciliile suspecţilor, în urma cărora aceştia au fost reţinuţi de Poliţie pentru 24 de ore. Miercuri  Judecătoria Sebeş a dispus ca cei 2 suspecţi să fie cercetaţi în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile. (B.P)

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136