Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi tineri din Cugir au căzut de la etajul 3 al unui bloc, în urma unei îmbrânceli

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ambulantaUn accident mai puțin obișnuit s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva minute după miezul nopții, la Cugir.

Doi frați din localitate, în vârstă de 28 și 30 de ani, aflați sub influența băuturilor alcoolice s-au luat la ceartă, s-au îmbrâncit și au căzut amândoi de la etajul 3 al blocului în care se aflau.

Răniți grav, cei doi au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri.

IPJ Alba a demarat cercetările pentru a stabili condițiile exacte în care s-a petrecut nefercitul eveniment.

UPDATE 1: Din primele cercetări ale polițiștilor, cele două victime, I.D. de 28 de ani şi F.C. de 30, sunt frați. Pe fondul consumului băutirilor alcoolice și în urma unei discuții în contradictoriu pe care unul dintre ei a purtat-o cu mama sa, cei doi frați au început brusc să se îmbrâncească, să se împingă până pe holul scării blocului. Altercația s-a terminat chiar mai brusc decât începuse cei doi  plonjând încleștați unul de celălalt pe un geam de pe casa scării, de la etajul 3.

Ca prin minune ambii au rămas în viață în urma impactului cu solul. Unul dintre accidentați a suferit leziuni mai ușoare, în timp ce starea fratelui său este mai gravă.

UPDATE 2:La data de 03.08.2013, ora 23.00, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că două persoane au căzut de la etajul 3 al unui imobil situat pe strada Victoriei din Cugir. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că între I.I.D., de 25 de ani şi fratele său, S.C., de   31 de ani, ambii din Cugir, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia s-a îmbrâncit şi şi-au aplicat reciproc lovituri, la etajul 3, în holul blocului în care locuiesc. În aceste împrejurări, cei doi s-au dezechilibrat, lovindu-se de un geam care s-a spart, bărbaţii căzând în gol de la etajul 3. În urma evenimentului aceştia au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia în stare gravă. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba Iulia: Copiii au învățat să reducă poluarea, risipa și importanța reciclării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba Iulia: Copiii au învățat să reducă poluarea, risipa și importanța reciclării Săptămâna Verde a constituit pentru preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit ”Dumbrava minunată” din Alba Iulia și structura Micești, un prilej de sensibilizare și responsabilizare în îngrijirea și înfrumusețarea mediului ambiant, pentru deprinderea copiilor de a reduce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea