Rămâi conectat

Curier Județean

Doi tineri, cercetați de polițiști după ce au furat un cal lăsat nesupravegheat pe o pășune din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Şpring au identificat doi tineri ca persoane bănite de furtul unui cal, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa zilei de 25 iulie 2018. Se pare că, cei doi ar fi profitat de faptul că animalul a fost lăsat, nesupravegheat, pe o păşune din comună.

La data de 27 iulie 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Şpring i-au identificat pe  un tânăr de 23 de ani, din comuna Şpring şi pe o tânără de 30 de ani, din comuna Doştat, judeţul Alba, ca persoane bănuite de comiterea furtului unui cal, faptă sesizată poliţiei în dimineaţa zilei de 25 iulie a.c., de către un cetăţean din comuna Şpring.

Se pare că, în seara zile de 23 iulie 2018, cei doi au sustras animalul lăsat să pască pe o păşune din apropierea locuinţei victimei, iar ulterior l-ar fi vândut unui cetăţean, contra sumei de 900 de lei.

Faţă de cei doi tineri bănuiţi de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea